نوشته شده توسط : nezamevazifee

 

با توجه به اعلام نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته و نزدیک شدن به کنکور سراسری و مباحث مربوط به آنها، بسیاری از داوطلبان در انتخاب هر کدام از انواع آموزش از جمله روزانه، نوبت دوم، پردیس خودگردان، مجازی و نیمه حضوری دچار تردید می‌شوند که مزایا، معایب و بخصوص شهریه آن‌ها نسبت به یکدیگر به چه شکل است.

از این رو بر آن شدیم تا بخشی از شهریه دانشگاه‌ها را در یکجا جمع کنیم.در این روز‌ها داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال 98 نتایج اولیه یا همان رتبه‌های خود آگاه و دفترچه انتخاب رشته را دریافت کرده‌اند. یکی از مهم‌ترین معیار‌های داوطلبان کنکوری برای انتخاب یا عدم انتخاب یک دانشگاه میزان شهریه دانشگاه برای تحصیل است.عزیزان همراه در این مقاله میخواهیم در خصوص شهریه دانشگاه ها برای شما دوستان مطالبی بنویسیم و امیدواریم مطالب نوشته شده در این مقاله مورد توجه و رضایت همگی شما قرار گیرد در صورت دریافت اطلاعات بیشتر میتوانید با سامانه صدای مشاور تماس حاصل نمایید.

 

 

 ,,,,,,,,,        

 "سامانه مشاوره تلفنی نظام وظیفه"

 مشاوره دهنده تخصصی خدمت سربازی

برای تماس با مشاورین ما کافیست  از تلفن ثابت و بدون گرفتن کد، با شماره 9099071611 

و از موبایل همراه اول با شماره 99225595 تماس حاصل فرمایید

تماس از صبح تا 12 شب

حتی ایام تعطیل 

,,,,,,,,

 





میزان شهریه دانشگاهای پولی

 علی‌رغم اینکه به داوطلبان آزمون کارشناسی سال 98 توصیه شده است که برای مشاهده جدول شهریه‌ها به سایت دانشگاه‌های موردنظر مراجعه نمایند، اما با یک جست‌وجوی می‌شود دریافت که بسیاری از دانشگاه‌ها از انتشار جدول شهریه‌های خود خودداری کرده‌اند و این در حالی است که همواره یکی از اولویت‌های مهم داوطلبان برای انتخاب یک شهر یا دانشگاه، میزان شهریه‌ی آن محسوب می‌شود.

در سال‌های گذشته میزان شهریه دانشگاه‌ها در دوره‌های شبانه و دانشگاه‌های غیرانتفاعی در دفترچه انتخاب رشته درج می‌شد و دانشجویان به راحتی از آن مطلع شده و بعد تصمیم به انتخاب رشته می‌گرفتند. در دفترچه انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد سال ۹۶، جدول شهریه دانشگاه‌ها درج نشده است و صراحتا از داوطلبان خواسته شده که با مراجعه به سایت دانشگاه‌های موردنظر از میزان شهریه‌های ثابت و متغیر مطلع شوند.
 
 

 

 

میزان شهریه ثابت و متغیر دانشگاه غیر انتفاعی

ابوالفضل حسنی، مدیر کل دفتر گسترش وزارت علوم تحقیقات و فناوری میزان شهریه دانشگاه‌های غیر دولتی و غیر انتفاعی در رشته‌های علوم انسانی شهریه ثابت ۳۶۰ هزار تومان، شهریه متغیر ۶۵ هزار تومان و میزان شهریه پایان نامه‌ها نیز همانند سایر دانشگاه‌ها محاسبه می‌شود.

وی افزود: میزان شهریه دانشگاه‌های غیر دولتی و غیر انتفاعی در سایر رشته‌ها، شهریه ثابت ۴۰۰ هزار تومان شهریه متغیر ۷۵ هزار تومان و شهریه پایان نامه در این رشته‌ها نیز همانند رشته‌های علوم انسانی محاسبه می‌شود. میزان شهریه برای دروس عملی در دانشگاه‌های غیرانتفاعی و غیردولتی نیز ۱.۵ برابر دروس نظری محاسبه می‌شود.





غیر از دوره روزانه دانشگاه‌ها که دانشجویان نیازی به پرداخت شهریه ندارند در سایر دوره‌ها و دانشگاه‌ها(شبانه، نیمه حضوری، مجازی، دانشگاه پیام نور و موسسات غیرانتفاعی) دانشجو ملزم است در هر ترم مبلغی را تحت عنوان شهریه تحصیلی پرداخت کند.
 
در ادامه اسامی دانشگاه‌ها و دوره‌هایی که پرداخت شهریه در آنها الزامی است آمده است:
1. شبانه نوبت دوم
2.نیمه حضوری
3.مجازی
4.دانشگاه پیام نور
5.دانشگاه ها و موسسات غیر انتفاعی
6.پردیس خودگران دانشگاه ها


 

تحصیل در نوبت دوم چگونه است و چه شرایطی دارد؟

این دوره که به تازگی از عنوان شبانه به نوبت دوم تغییر نام داده است نیز در دانشگاه‌های زیر نظر وزارت علوم تحقیقات و فن آوری، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی یا سایر نهادهای رسمی کشور تعریف می‌شود. دانشجویان این دوره از تمامی شرایط و امکانات تحصیلی فراهم شده در دوره روزانه برخوردار اند. به بیان دیگر کیفیت ارائه دروس، چگونگی ارزیابی دانشجو، محیط آموزشی و اساتید، فلوچارت واحدهای درسی رشته تحصیلی، آیین نامه‌های اصلی، تسهیلات و وام دانشجویی یکسان است.





افزایش 15 درصدی شهریه دانشگاه پیام نور

محمد حسنی مدیر امور مالی دانشگاه پیام نور در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان اظهار داشت: افزایش شهریه دانشگاه پیام نور با نظر هیات امنای دانشگاه صورت می گیرد ولی به طور کلی طبق مصوبه وزارت علوم سالی 15 درصد افزایش شهریه را در هر سال داریم.

وی در خصوص شهریه مقطع کارشناسی ادامه داد: شهریه ثابت این دانشگاه در سال تحصیلی 98-99 در نواحی کشوری یک و دو در حدود 140 هزار تومان و در نواحی سه، چهار و پنج حدود 115 هزار تومان است.

مدیر امور مالی دانشگاه پیام نور با بیان اینکه تفاوتی بین شهریه رشته های مختلف در گروه های مختلف از قبیل فنی و مهندسی با رشته های علوم انسانی وجود ندارد، یادآور شد: شهریه ثابت کارشناسی ارشد پیام نور در سال تحصیلی 98-99 برای کلیه ورودی ها و کلیه رشته ها ۷۱۴ هزار تومان است.

 

 

 

افزایش 25 درصدی شهریه دانشگاه غیرانتفاعی


علی آهون منش رییس دانشگاه غیرانتفاعی و موسسات غیردولتی با اشاره به میزان افزایش شهریه دانشجویان این دانشگاه اظهار داشت: افزایش شهریه دانشگاه های غیر انتفاعی بستگی به تصمیمات هیئت امنای هر دانشگاه دارد ولی بنا بر دستور العمل ابلاغی بوسیله شورای مرکزی این دانشگاه بین 15 تا 25 درصد باید باشد.

وی ادامه داد: میزان شهریه متغیر دانشجویان قدیمی 15 درصد است و شهریه ثابت و متغیر دانشجویان جدید الورود به اندازه 15 درصد بر حسب نظر اعضای هیئت امنای هر دانشگاه می تواند باشد.رییس دانشگاه غیر انتفاعی و موسسات غیر دولتی یاد آور شد: دانشجویانی که توانایی پرداخت شهریه دانشگاهی خود را به صورت یک جا ندارند با اخذ وام از صندوق رفاه دانشجویی وزارت علوم می توانند شهریه خود را به صورت اقساطی بپردازند.






مشاوره پرداخت هزینه ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد98

متقاضیان در هنگام پرداخت هزینه ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد 98 می بایست به عنوان کارت اعتباری توجه نموده و برای خرید آن نهایت دقت خود را به کار گیرند . چون در سال های گذشته با داوطلبانی مواجه بودیم که اشتباها کارت اعتباری مربوط به سایر آزمون های سازمان سنجش را خریداری کرده و موفق به استرداد هزینه پرداختی نشده اند .
پس از خرید کارت اعتباری و تکمیل فرم ثبت نام ، داوطلبان می بایست خود را برای حضور در زمان برگزاری کنکور کارشناسی ارشد 98 آماده نمایند . با توجه به ادغام ثبت نام کارشناسی ارشد 98 و ثبت نام کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد 98 داوطلبان در یک آزمون شرکت کرده و نتایج اولیه خود را از طریق کارنامه کارشناسی ارشد دریافت می کنند . اما انتخاب رشته کارشناسی ارشد 98 و انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد 98 به صورت مجزا برای پذیرش علاقه مندان صورت می گیرد

 




شهریه دانشگاه آزاد اسلامی

دانشگاه آزاد اسلامی جزو دانشگاه‌های فعال در زمینه‌‌های مختلف دانشگاهی و تحصیلات تکمیلی می‌باشد. این دانشگاه را می‌توان به دلیل داشتن امکانات و سطح علمی مناسب، محبوب‌ترین دانشگاه بعد از دانشگاه های دولتی در کشور دانست و داوطلبان علاقه زیادی به این دانشگاه دارند. به دلیل تامین هزینه این نوع دانشگاه به صورت غیر دولتی، میزان شهریه دانشگاه آزاد بالاتر از دانشگاه‌های دیگر مانند دانشگاه پیام نور، دانشگاه علمی کاربردی و ... می باشد.
۱-۱- شهریه دوره کارشناسی

میزان شهریه دانشگاه آزاد در این مقطع برای رشته‌های مختلف، متفاوت می‌باشد. به این نکته توجه داشته باشید که در چند سال اخیر میزان شهریه ثابت دانشگاه آزاد توسط خود دانشگاه تعیین می‌گردد و مقداری یکسان در واحدهای مختلف این دانشگاه ندارد.

در جدول زیر میزان شهریه ثابت و متغیر دانشگاه آزاد را مشاهده می‌کنید:

رشته                شهریه ثابت           شهریه متغیر
هنر                    ۸۰۰.۰۰۰               ۲۵۰.۰۰۰
علوم انسانی        ۳۰۰.۰۰۰               ۲۵۰.۰۰۰
فنی مهندسی      ۶۵۰.۰۰۰               ۲۵۰.۰۰۰
علوم پایه              ۴۷۰.۰۰               ۲۵۰.۰۰۰

 

 

 

شهریه دوره کارشناسی ارشد

شهریه دانشگاه آزاد دراین دوره، در چند سال اخیر با افزایش نسبتا فاحشی روبرو بوده که سبب شده کمی پرداخت شهریه در مقطع ارشد برای داوطلبان سخت باشد. به طور تقریبی شهریه کامل کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی بین ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان تا ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است. علاوه بر آن اینکه در ترم آخر دانشجو ملزم به احذ ۶ واحد پایان‌نامه است که خود هزینه نسبتا بالایی دربر خواهد داشت.

 

 

شهریه دانشگاه غیر انتفاعی

برای آشنایی بیشتر شما با این دانشگاه لازم است بگوییم که آموزش عالی غیرانتفاعی توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی که بالاترین نهاد فرهنگی کشور است، به تصویب رسیده و به صورت مستقل تحت نظر هیئت امنای دانشگاه اداره می‌شود و از بودجه غیردولتی استفاده می‌کند. درضمن نحوه پذیرش داوطلبان در دانشگاه غیر انتفاعی از طریق شرکت در آزمون‌های سراسری سازمان سنجش آموزش کشور صورت می‌گیرد. حال به موضوع شهریه در این دانشگاه‌ها می‌پردازیم:

 

 


شهریه دوره کارشناسی

میزان شهریه ثابت دانشگاه غیرانتفاعی در مقطع کارشناسی سایر گروه‌‌های آموزشی 350 تا 450 هزار تومان می‌باشد که همانند آنچه ذکر شد، این نوسان به دلیل وجود رشته‌های فنی و آزمایشگاهی است.

میزان شهریه متغیر در دانشگاه غیر انتفاعی به شرح زیر می‌باشد:

 هزینه هر واحد درسی عمومی: ۱۷ هزار تومان
 هزینه هر واحد درسی پایه نظری:۲۶ هزار تومان
 هزینه هر واحد درسی اصلی و تخصصی: ۲۸ هزار تومان






میزان شهریه دانشگاه شبانه در مقطع کارشناسی ارشد  98

هر یک از دانشگاه های روزانه به میزان 50 درصد ظرفیت رشته های خود ، برای مقطع کارشناسی ارشد در دوره های نوبت دوم دانشجو جذب می کنند. با توجه به آنکه عبارت نوبت دوم یا شبانه ، در مدرک فارغ التحصیلی قید نمی شود ، بسیاری از داوطلبان حتی با وجود شهریه بالا تمایل به تحصیل در این دانشگاه ها را دارند. معمولا اتمام دوره تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد حدود 2 سال به طول می انجامد و دانشجویان می توانند 8 الی 12 واحد تحصیلی را در هر نیمسال بگذرانند


 



میزان افزایش شهریه چقدر است؟


ممکن است برای برخی از داوطلبان این سوال پیش بیاید که آیا شهریه تصویب شده دانشگاه‌ها برای سال تحصیلی آینده، نسبت به سال گذشته با افزایش همراه بوده است یا خیر. همچنین اطلاع از اینکه این افزایش به چه میزان بوده است نیز می‌تواند جالب باشد. در همین زمینه، به بررسی شهریه مصوب دانشگاه بین‌المللی امام خمینی قزوین در چهار سال اخیر پرداخته‌ایم.


 



شرایط انصراف از دانشگاه روزانه 98

شرایط انصراف از دانشگاه روزانه سال 98 هر داوطلب تنها یک بار در طول تحصیل خود در دوره روزانه می تواند اقدام به انصراف از دانشگاه دولتی نماید و پس از آن در کنکور سراسری شرکت و دوباره در دوره روزانه پذیرفته شود.

داوطلبان آقا در صورت انصراف از دانشگاه 98 ممکن است دچار مشکل خدمت وظیفه سربازی شوند و در صورتی می توانند در کنکور سال بعد شرکت نمایند و از معافیت تحصیلی بهره ببرند که در ترم مجاز از تحصیل انصراف داده باشند و یا پس از انصراف هیچ گونه مدرکی اعم از کاردانی برای داوطلبان دوره کارشناسی دریافت نکرده باشند.





انصراف از دانشگاه روزانه شامل چه کسانی می شود؟

دانشجویان دوره روزانه که قصد انصراف از دانشگاه روزانه و شرکت دوباره و ثبت نام کنکور 98 را دارند به چهاردسته تقسیم می شوند:(شرایط انصراف از دانشگاه روزانه)

دسته اول: در صورتی که دانشجویی پس از انتخاب رشته 98 در دانشگاه و رشته ی روزانه پذیرفته شود و پس از قبولی, از انتخاب رشته خود پشیمان شده و در رشته ای که پذیرفته شده است ثبت نام ننماید باز هم به دلیل اینکه مانع قبولی فرد دیگری در آن رشته و دانشگاه شده و خود نیز در آن رشته تحصیل ننموده نمی تواند در کنکور سراسری 99 بعد شرکت نماید.


دسته دوم: در صورتی که داوطلبی در رشته روزانه پذیرفته شود و در آن ثبت نام نماید, اما در کلاس ها حاضر نشود. این غیاب او منزله انصراف از تحصیل است و در این صورت نیز داوطلب نمی تواند در کنکور سراسری 98 شرکت نماید.


دسته سوم: در صورتی که دانشجویی در رشته ای روزانه پذیرفته شود و ثبت نام نماید و وارد دانشگاه شود ولی در ترم های اول یا دوم اقدام به انصراف از تحصیل نماید باز هم نمی تواند در کنکور 98 شرکت نماید و مشمول محرومیت یک ساله از کنکور سراسری می شود.


دسته چهارم: داوطلبانی که در دوره روزانه در مقاطع کارشناسی (ترم سوم و بعد از آن) کارشناسی ارشد و دکترا در حال تحصیل هستند و تصمیم به انصراف از تحصیل و شرکت دوباره در کنکور سراسری 98 می نمایند. این داوطلبان می بایست حتما تا قبل از تاریخ 30 بهمن ماه برای دانشجویان کارشناسی و 10 دی ماه برای دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا, فرم شماره3, انصراف از تحصیل را پر کنند و تحویل دانشگاه دهند. یعنی در صورتی که قبل از تاریخ مقرر شده از دانشگاه خود انصراف دهند شرکت آن ها در کنکور 98 بلامانع است.


منبع:شهریه  دانشگاه دولتی روزانه چقدر است؟

 

 

کد سخا - استخدام وزارت دفاع -اعزام به خدمت -سهمیه ایثارگران در کنکور 98 -پیام آوران بهداشت -استخدامی نیروی انتظامی 98 -قیمت خرید خدمت سربازی-معافیت پزشکی چشم -استعلام آنلاین کارت پایان خدمت -حقوق سربازان در سال 98 -حقوق ایثارگران چقدر است -نتایج میانجیگری -ثبت نام سرباز معلم 98 -حقوق سربازان -مدت خدمت سربازی در سال 98 -سایت ثبت نام سرباز معلم -کد رهگیری کارت ایثار ارتش -مزایای کارت ایثارگری -بخشنامه سرباز معلم 98-زمان ثبت نام ازمون استخدامی اموزش و پرورش -کد سخا -استخدام آموزش و پرورش 98  -  امریه سربازی - خرید خدمت سربازی -  زمان برگزاری کنکور ارشد 98 -  دفترچه آزمون استخدامی آموزش و پرورش 98 -  استخدام نیروی انتظامی -  ثبت نام نیروی انتظامی 98  -  مدت زمان انتظار برای دریافت وام ازدواج - امریه وزارت نیرو - آزمون استخدامی آموزش و پرورش 98  - سرباز معلم استخدامی آموزش و پرورش -امریه - حقوق ایثارگران -زمان ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش 98 - 99 - پیگیری کارت پایاین خدمت -



:: برچسب‌ها: تحصیل در نوبت دوم چگونه است و چه شرایطی دارد؟ ,
:: بازدید از این مطلب : 87
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 25 خرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : nezamevazifee

 

با توجه به اعلام نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته و نزدیک شدن به کنکور سراسری و مباحث مربوط به آنها، بسیاری از داوطلبان در انتخاب هر کدام از انواع آموزش از جمله روزانه، نوبت دوم، پردیس خودگردان، مجازی و نیمه حضوری دچار تردید می‌شوند که مزایا، معایب و بخصوص شهریه آن‌ها نسبت به یکدیگر به چه شکل است.

از این رو بر آن شدیم تا بخشی از شهریه دانشگاه‌ها را در یکجا جمع کنیم.در این روز‌ها داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال 98 نتایج اولیه یا همان رتبه‌های خود آگاه و دفترچه انتخاب رشته را دریافت کرده‌اند. یکی از مهم‌ترین معیار‌های داوطلبان کنکوری برای انتخاب یا عدم انتخاب یک دانشگاه میزان شهریه دانشگاه برای تحصیل است.عزیزان همراه در این مقاله میخواهیم در خصوص شهریه دانشگاه ها برای شما دوستان مطالبی بنویسیم و امیدواریم مطالب نوشته شده در این مقاله مورد توجه و رضایت همگی شما قرار گیرد در صورت دریافت اطلاعات بیشتر میتوانید با سامانه صدای مشاور تماس حاصل نمایید.

 

 

 ,,,,,,,,,        

 "سامانه مشاوره تلفنی نظام وظیفه"

 مشاوره دهنده تخصصی خدمت سربازی

برای تماس با مشاورین ما کافیست  از تلفن ثابت و بدون گرفتن کد، با شماره 9099071611 

و از موبایل همراه اول با شماره 99225595 تماس حاصل فرمایید

تماس از صبح تا 12 شب

حتی ایام تعطیل 

,,,,,,,,

 





میزان شهریه دانشگاهای پولی

 علی‌رغم اینکه به داوطلبان آزمون کارشناسی سال 98 توصیه شده است که برای مشاهده جدول شهریه‌ها به سایت دانشگاه‌های موردنظر مراجعه نمایند، اما با یک جست‌وجوی می‌شود دریافت که بسیاری از دانشگاه‌ها از انتشار جدول شهریه‌های خود خودداری کرده‌اند و این در حالی است که همواره یکی از اولویت‌های مهم داوطلبان برای انتخاب یک شهر یا دانشگاه، میزان شهریه‌ی آن محسوب می‌شود.

در سال‌های گذشته میزان شهریه دانشگاه‌ها در دوره‌های شبانه و دانشگاه‌های غیرانتفاعی در دفترچه انتخاب رشته درج می‌شد و دانشجویان به راحتی از آن مطلع شده و بعد تصمیم به انتخاب رشته می‌گرفتند. در دفترچه انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد سال ۹۶، جدول شهریه دانشگاه‌ها درج نشده است و صراحتا از داوطلبان خواسته شده که با مراجعه به سایت دانشگاه‌های موردنظر از میزان شهریه‌های ثابت و متغیر مطلع شوند.
 
 

 

 

میزان شهریه ثابت و متغیر دانشگاه غیر انتفاعی

ابوالفضل حسنی، مدیر کل دفتر گسترش وزارت علوم تحقیقات و فناوری میزان شهریه دانشگاه‌های غیر دولتی و غیر انتفاعی در رشته‌های علوم انسانی شهریه ثابت ۳۶۰ هزار تومان، شهریه متغیر ۶۵ هزار تومان و میزان شهریه پایان نامه‌ها نیز همانند سایر دانشگاه‌ها محاسبه می‌شود.

وی افزود: میزان شهریه دانشگاه‌های غیر دولتی و غیر انتفاعی در سایر رشته‌ها، شهریه ثابت ۴۰۰ هزار تومان شهریه متغیر ۷۵ هزار تومان و شهریه پایان نامه در این رشته‌ها نیز همانند رشته‌های علوم انسانی محاسبه می‌شود. میزان شهریه برای دروس عملی در دانشگاه‌های غیرانتفاعی و غیردولتی نیز ۱.۵ برابر دروس نظری محاسبه می‌شود.





غیر از دوره روزانه دانشگاه‌ها که دانشجویان نیازی به پرداخت شهریه ندارند در سایر دوره‌ها و دانشگاه‌ها(شبانه، نیمه حضوری، مجازی، دانشگاه پیام نور و موسسات غیرانتفاعی) دانشجو ملزم است در هر ترم مبلغی را تحت عنوان شهریه تحصیلی پرداخت کند.
 
در ادامه اسامی دانشگاه‌ها و دوره‌هایی که پرداخت شهریه در آنها الزامی است آمده است:
1. شبانه نوبت دوم
2.نیمه حضوری
3.مجازی
4.دانشگاه پیام نور
5.دانشگاه ها و موسسات غیر انتفاعی
6.پردیس خودگران دانشگاه ها


 

تحصیل در نوبت دوم چگونه است و چه شرایطی دارد؟

این دوره که به تازگی از عنوان شبانه به نوبت دوم تغییر نام داده است نیز در دانشگاه‌های زیر نظر وزارت علوم تحقیقات و فن آوری، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی یا سایر نهادهای رسمی کشور تعریف می‌شود. دانشجویان این دوره از تمامی شرایط و امکانات تحصیلی فراهم شده در دوره روزانه برخوردار اند. به بیان دیگر کیفیت ارائه دروس، چگونگی ارزیابی دانشجو، محیط آموزشی و اساتید، فلوچارت واحدهای درسی رشته تحصیلی، آیین نامه‌های اصلی، تسهیلات و وام دانشجویی یکسان است.





افزایش 15 درصدی شهریه دانشگاه پیام نور

محمد حسنی مدیر امور مالی دانشگاه پیام نور در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان اظهار داشت: افزایش شهریه دانشگاه پیام نور با نظر هیات امنای دانشگاه صورت می گیرد ولی به طور کلی طبق مصوبه وزارت علوم سالی 15 درصد افزایش شهریه را در هر سال داریم.

وی در خصوص شهریه مقطع کارشناسی ادامه داد: شهریه ثابت این دانشگاه در سال تحصیلی 98-99 در نواحی کشوری یک و دو در حدود 140 هزار تومان و در نواحی سه، چهار و پنج حدود 115 هزار تومان است.

مدیر امور مالی دانشگاه پیام نور با بیان اینکه تفاوتی بین شهریه رشته های مختلف در گروه های مختلف از قبیل فنی و مهندسی با رشته های علوم انسانی وجود ندارد، یادآور شد: شهریه ثابت کارشناسی ارشد پیام نور در سال تحصیلی 98-99 برای کلیه ورودی ها و کلیه رشته ها ۷۱۴ هزار تومان است.

 

 

 

افزایش 25 درصدی شهریه دانشگاه غیرانتفاعی


علی آهون منش رییس دانشگاه غیرانتفاعی و موسسات غیردولتی با اشاره به میزان افزایش شهریه دانشجویان این دانشگاه اظهار داشت: افزایش شهریه دانشگاه های غیر انتفاعی بستگی به تصمیمات هیئت امنای هر دانشگاه دارد ولی بنا بر دستور العمل ابلاغی بوسیله شورای مرکزی این دانشگاه بین 15 تا 25 درصد باید باشد.

وی ادامه داد: میزان شهریه متغیر دانشجویان قدیمی 15 درصد است و شهریه ثابت و متغیر دانشجویان جدید الورود به اندازه 15 درصد بر حسب نظر اعضای هیئت امنای هر دانشگاه می تواند باشد.رییس دانشگاه غیر انتفاعی و موسسات غیر دولتی یاد آور شد: دانشجویانی که توانایی پرداخت شهریه دانشگاهی خود را به صورت یک جا ندارند با اخذ وام از صندوق رفاه دانشجویی وزارت علوم می توانند شهریه خود را به صورت اقساطی بپردازند.






مشاوره پرداخت هزینه ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد98

متقاضیان در هنگام پرداخت هزینه ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد 98 می بایست به عنوان کارت اعتباری توجه نموده و برای خرید آن نهایت دقت خود را به کار گیرند . چون در سال های گذشته با داوطلبانی مواجه بودیم که اشتباها کارت اعتباری مربوط به سایر آزمون های سازمان سنجش را خریداری کرده و موفق به استرداد هزینه پرداختی نشده اند .
پس از خرید کارت اعتباری و تکمیل فرم ثبت نام ، داوطلبان می بایست خود را برای حضور در زمان برگزاری کنکور کارشناسی ارشد 98 آماده نمایند . با توجه به ادغام ثبت نام کارشناسی ارشد 98 و ثبت نام کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد 98 داوطلبان در یک آزمون شرکت کرده و نتایج اولیه خود را از طریق کارنامه کارشناسی ارشد دریافت می کنند . اما انتخاب رشته کارشناسی ارشد 98 و انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد 98 به صورت مجزا برای پذیرش علاقه مندان صورت می گیرد

 




شهریه دانشگاه آزاد اسلامی

دانشگاه آزاد اسلامی جزو دانشگاه‌های فعال در زمینه‌‌های مختلف دانشگاهی و تحصیلات تکمیلی می‌باشد. این دانشگاه را می‌توان به دلیل داشتن امکانات و سطح علمی مناسب، محبوب‌ترین دانشگاه بعد از دانشگاه های دولتی در کشور دانست و داوطلبان علاقه زیادی به این دانشگاه دارند. به دلیل تامین هزینه این نوع دانشگاه به صورت غیر دولتی، میزان شهریه دانشگاه آزاد بالاتر از دانشگاه‌های دیگر مانند دانشگاه پیام نور، دانشگاه علمی کاربردی و ... می باشد.
۱-۱- شهریه دوره کارشناسی

میزان شهریه دانشگاه آزاد در این مقطع برای رشته‌های مختلف، متفاوت می‌باشد. به این نکته توجه داشته باشید که در چند سال اخیر میزان شهریه ثابت دانشگاه آزاد توسط خود دانشگاه تعیین می‌گردد و مقداری یکسان در واحدهای مختلف این دانشگاه ندارد.

در جدول زیر میزان شهریه ثابت و متغیر دانشگاه آزاد را مشاهده می‌کنید:

رشته                شهریه ثابت           شهریه متغیر
هنر                    ۸۰۰.۰۰۰               ۲۵۰.۰۰۰
علوم انسانی        ۳۰۰.۰۰۰               ۲۵۰.۰۰۰
فنی مهندسی      ۶۵۰.۰۰۰               ۲۵۰.۰۰۰
علوم پایه              ۴۷۰.۰۰               ۲۵۰.۰۰۰

 

 

 

شهریه دوره کارشناسی ارشد

شهریه دانشگاه آزاد دراین دوره، در چند سال اخیر با افزایش نسبتا فاحشی روبرو بوده که سبب شده کمی پرداخت شهریه در مقطع ارشد برای داوطلبان سخت باشد. به طور تقریبی شهریه کامل کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی بین ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان تا ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است. علاوه بر آن اینکه در ترم آخر دانشجو ملزم به احذ ۶ واحد پایان‌نامه است که خود هزینه نسبتا بالایی دربر خواهد داشت.

 

 

شهریه دانشگاه غیر انتفاعی

برای آشنایی بیشتر شما با این دانشگاه لازم است بگوییم که آموزش عالی غیرانتفاعی توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی که بالاترین نهاد فرهنگی کشور است، به تصویب رسیده و به صورت مستقل تحت نظر هیئت امنای دانشگاه اداره می‌شود و از بودجه غیردولتی استفاده می‌کند. درضمن نحوه پذیرش داوطلبان در دانشگاه غیر انتفاعی از طریق شرکت در آزمون‌های سراسری سازمان سنجش آموزش کشور صورت می‌گیرد. حال به موضوع شهریه در این دانشگاه‌ها می‌پردازیم:

 

 


شهریه دوره کارشناسی

میزان شهریه ثابت دانشگاه غیرانتفاعی در مقطع کارشناسی سایر گروه‌‌های آموزشی 350 تا 450 هزار تومان می‌باشد که همانند آنچه ذکر شد، این نوسان به دلیل وجود رشته‌های فنی و آزمایشگاهی است.

میزان شهریه متغیر در دانشگاه غیر انتفاعی به شرح زیر می‌باشد:

 هزینه هر واحد درسی عمومی: ۱۷ هزار تومان
 هزینه هر واحد درسی پایه نظری:۲۶ هزار تومان
 هزینه هر واحد درسی اصلی و تخصصی: ۲۸ هزار تومان






میزان شهریه دانشگاه شبانه در مقطع کارشناسی ارشد  98

هر یک از دانشگاه های روزانه به میزان 50 درصد ظرفیت رشته های خود ، برای مقطع کارشناسی ارشد در دوره های نوبت دوم دانشجو جذب می کنند. با توجه به آنکه عبارت نوبت دوم یا شبانه ، در مدرک فارغ التحصیلی قید نمی شود ، بسیاری از داوطلبان حتی با وجود شهریه بالا تمایل به تحصیل در این دانشگاه ها را دارند. معمولا اتمام دوره تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد حدود 2 سال به طول می انجامد و دانشجویان می توانند 8 الی 12 واحد تحصیلی را در هر نیمسال بگذرانند


 



میزان افزایش شهریه چقدر است؟


ممکن است برای برخی از داوطلبان این سوال پیش بیاید که آیا شهریه تصویب شده دانشگاه‌ها برای سال تحصیلی آینده، نسبت به سال گذشته با افزایش همراه بوده است یا خیر. همچنین اطلاع از اینکه این افزایش به چه میزان بوده است نیز می‌تواند جالب باشد. در همین زمینه، به بررسی شهریه مصوب دانشگاه بین‌المللی امام خمینی قزوین در چهار سال اخیر پرداخته‌ایم.


 



شرایط انصراف از دانشگاه روزانه 98

شرایط انصراف از دانشگاه روزانه سال 98 هر داوطلب تنها یک بار در طول تحصیل خود در دوره روزانه می تواند اقدام به انصراف از دانشگاه دولتی نماید و پس از آن در کنکور سراسری شرکت و دوباره در دوره روزانه پذیرفته شود.

داوطلبان آقا در صورت انصراف از دانشگاه 98 ممکن است دچار مشکل خدمت وظیفه سربازی شوند و در صورتی می توانند در کنکور سال بعد شرکت نمایند و از معافیت تحصیلی بهره ببرند که در ترم مجاز از تحصیل انصراف داده باشند و یا پس از انصراف هیچ گونه مدرکی اعم از کاردانی برای داوطلبان دوره کارشناسی دریافت نکرده باشند.





انصراف از دانشگاه روزانه شامل چه کسانی می شود؟

دانشجویان دوره روزانه که قصد انصراف از دانشگاه روزانه و شرکت دوباره و ثبت نام کنکور 98 را دارند به چهاردسته تقسیم می شوند:(شرایط انصراف از دانشگاه روزانه)

دسته اول: در صورتی که دانشجویی پس از انتخاب رشته 98 در دانشگاه و رشته ی روزانه پذیرفته شود و پس از قبولی, از انتخاب رشته خود پشیمان شده و در رشته ای که پذیرفته شده است ثبت نام ننماید باز هم به دلیل اینکه مانع قبولی فرد دیگری در آن رشته و دانشگاه شده و خود نیز در آن رشته تحصیل ننموده نمی تواند در کنکور سراسری 99 بعد شرکت نماید.


دسته دوم: در صورتی که داوطلبی در رشته روزانه پذیرفته شود و در آن ثبت نام نماید, اما در کلاس ها حاضر نشود. این غیاب او منزله انصراف از تحصیل است و در این صورت نیز داوطلب نمی تواند در کنکور سراسری 98 شرکت نماید.


دسته سوم: در صورتی که دانشجویی در رشته ای روزانه پذیرفته شود و ثبت نام نماید و وارد دانشگاه شود ولی در ترم های اول یا دوم اقدام به انصراف از تحصیل نماید باز هم نمی تواند در کنکور 98 شرکت نماید و مشمول محرومیت یک ساله از کنکور سراسری می شود.


دسته چهارم: داوطلبانی که در دوره روزانه در مقاطع کارشناسی (ترم سوم و بعد از آن) کارشناسی ارشد و دکترا در حال تحصیل هستند و تصمیم به انصراف از تحصیل و شرکت دوباره در کنکور سراسری 98 می نمایند. این داوطلبان می بایست حتما تا قبل از تاریخ 30 بهمن ماه برای دانشجویان کارشناسی و 10 دی ماه برای دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا, فرم شماره3, انصراف از تحصیل را پر کنند و تحویل دانشگاه دهند. یعنی در صورتی که قبل از تاریخ مقرر شده از دانشگاه خود انصراف دهند شرکت آن ها در کنکور 98 بلامانع است.


منبع:شهریه  دانشگاه دولتی روزانه چقدر است؟

 

 

کد سخا - استخدام وزارت دفاع -اعزام به خدمت -سهمیه ایثارگران در کنکور 98 -پیام آوران بهداشت -استخدامی نیروی انتظامی 98 -قیمت خرید خدمت سربازی-معافیت پزشکی چشم -استعلام آنلاین کارت پایان خدمت -حقوق سربازان در سال 98 -حقوق ایثارگران چقدر است -نتایج میانجیگری -ثبت نام سرباز معلم 98 -حقوق سربازان -مدت خدمت سربازی در سال 98 -سایت ثبت نام سرباز معلم -کد رهگیری کارت ایثار ارتش -مزایای کارت ایثارگری -بخشنامه سرباز معلم 98-زمان ثبت نام ازمون استخدامی اموزش و پرورش -کد سخا -استخدام آموزش و پرورش 98  -  امریه سربازی - خرید خدمت سربازی -  زمان برگزاری کنکور ارشد 98 -  دفترچه آزمون استخدامی آموزش و پرورش 98 -  استخدام نیروی انتظامی -  ثبت نام نیروی انتظامی 98  -  مدت زمان انتظار برای دریافت وام ازدواج - امریه وزارت نیرو - آزمون استخدامی آموزش و پرورش 98  - سرباز معلم استخدامی آموزش و پرورش -امریه - حقوق ایثارگران -زمان ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش 98 - 99 - پیگیری کارت پایاین خدمت -



:: برچسب‌ها: شهریه دانشگاه آزاد اسلامی ,
:: بازدید از این مطلب : 115
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 25 خرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : nezamevazifee

 

با توجه به اعلام نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته و نزدیک شدن به کنکور سراسری و مباحث مربوط به آنها، بسیاری از داوطلبان در انتخاب هر کدام از انواع آموزش از جمله روزانه، نوبت دوم، پردیس خودگردان، مجازی و نیمه حضوری دچار تردید می‌شوند که مزایا، معایب و بخصوص شهریه آن‌ها نسبت به یکدیگر به چه شکل است.

از این رو بر آن شدیم تا بخشی از شهریه دانشگاه‌ها را در یکجا جمع کنیم.در این روز‌ها داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال 98 نتایج اولیه یا همان رتبه‌های خود آگاه و دفترچه انتخاب رشته را دریافت کرده‌اند. یکی از مهم‌ترین معیار‌های داوطلبان کنکوری برای انتخاب یا عدم انتخاب یک دانشگاه میزان شهریه دانشگاه برای تحصیل است.عزیزان همراه در این مقاله میخواهیم در خصوص شهریه دانشگاه ها برای شما دوستان مطالبی بنویسیم و امیدواریم مطالب نوشته شده در این مقاله مورد توجه و رضایت همگی شما قرار گیرد در صورت دریافت اطلاعات بیشتر میتوانید با سامانه صدای مشاور تماس حاصل نمایید.

 

 

 ,,,,,,,,,        

 "سامانه مشاوره تلفنی نظام وظیفه"

 مشاوره دهنده تخصصی خدمت سربازی

برای تماس با مشاورین ما کافیست  از تلفن ثابت و بدون گرفتن کد، با شماره 9099071611 

و از موبایل همراه اول با شماره 99225595 تماس حاصل فرمایید

تماس از صبح تا 12 شب

حتی ایام تعطیل 

,,,,,,,,

 





میزان شهریه دانشگاهای پولی

 علی‌رغم اینکه به داوطلبان آزمون کارشناسی سال 98 توصیه شده است که برای مشاهده جدول شهریه‌ها به سایت دانشگاه‌های موردنظر مراجعه نمایند، اما با یک جست‌وجوی می‌شود دریافت که بسیاری از دانشگاه‌ها از انتشار جدول شهریه‌های خود خودداری کرده‌اند و این در حالی است که همواره یکی از اولویت‌های مهم داوطلبان برای انتخاب یک شهر یا دانشگاه، میزان شهریه‌ی آن محسوب می‌شود.

در سال‌های گذشته میزان شهریه دانشگاه‌ها در دوره‌های شبانه و دانشگاه‌های غیرانتفاعی در دفترچه انتخاب رشته درج می‌شد و دانشجویان به راحتی از آن مطلع شده و بعد تصمیم به انتخاب رشته می‌گرفتند. در دفترچه انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد سال ۹۶، جدول شهریه دانشگاه‌ها درج نشده است و صراحتا از داوطلبان خواسته شده که با مراجعه به سایت دانشگاه‌های موردنظر از میزان شهریه‌های ثابت و متغیر مطلع شوند.
 
 

 

 

میزان شهریه ثابت و متغیر دانشگاه غیر انتفاعی

ابوالفضل حسنی، مدیر کل دفتر گسترش وزارت علوم تحقیقات و فناوری میزان شهریه دانشگاه‌های غیر دولتی و غیر انتفاعی در رشته‌های علوم انسانی شهریه ثابت ۳۶۰ هزار تومان، شهریه متغیر ۶۵ هزار تومان و میزان شهریه پایان نامه‌ها نیز همانند سایر دانشگاه‌ها محاسبه می‌شود.

وی افزود: میزان شهریه دانشگاه‌های غیر دولتی و غیر انتفاعی در سایر رشته‌ها، شهریه ثابت ۴۰۰ هزار تومان شهریه متغیر ۷۵ هزار تومان و شهریه پایان نامه در این رشته‌ها نیز همانند رشته‌های علوم انسانی محاسبه می‌شود. میزان شهریه برای دروس عملی در دانشگاه‌های غیرانتفاعی و غیردولتی نیز ۱.۵ برابر دروس نظری محاسبه می‌شود.





غیر از دوره روزانه دانشگاه‌ها که دانشجویان نیازی به پرداخت شهریه ندارند در سایر دوره‌ها و دانشگاه‌ها(شبانه، نیمه حضوری، مجازی، دانشگاه پیام نور و موسسات غیرانتفاعی) دانشجو ملزم است در هر ترم مبلغی را تحت عنوان شهریه تحصیلی پرداخت کند.
 
در ادامه اسامی دانشگاه‌ها و دوره‌هایی که پرداخت شهریه در آنها الزامی است آمده است:
1. شبانه نوبت دوم
2.نیمه حضوری
3.مجازی
4.دانشگاه پیام نور
5.دانشگاه ها و موسسات غیر انتفاعی
6.پردیس خودگران دانشگاه ها


 

تحصیل در نوبت دوم چگونه است و چه شرایطی دارد؟

این دوره که به تازگی از عنوان شبانه به نوبت دوم تغییر نام داده است نیز در دانشگاه‌های زیر نظر وزارت علوم تحقیقات و فن آوری، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی یا سایر نهادهای رسمی کشور تعریف می‌شود. دانشجویان این دوره از تمامی شرایط و امکانات تحصیلی فراهم شده در دوره روزانه برخوردار اند. به بیان دیگر کیفیت ارائه دروس، چگونگی ارزیابی دانشجو، محیط آموزشی و اساتید، فلوچارت واحدهای درسی رشته تحصیلی، آیین نامه‌های اصلی، تسهیلات و وام دانشجویی یکسان است.





افزایش 15 درصدی شهریه دانشگاه پیام نور

محمد حسنی مدیر امور مالی دانشگاه پیام نور در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان اظهار داشت: افزایش شهریه دانشگاه پیام نور با نظر هیات امنای دانشگاه صورت می گیرد ولی به طور کلی طبق مصوبه وزارت علوم سالی 15 درصد افزایش شهریه را در هر سال داریم.

وی در خصوص شهریه مقطع کارشناسی ادامه داد: شهریه ثابت این دانشگاه در سال تحصیلی 98-99 در نواحی کشوری یک و دو در حدود 140 هزار تومان و در نواحی سه، چهار و پنج حدود 115 هزار تومان است.

مدیر امور مالی دانشگاه پیام نور با بیان اینکه تفاوتی بین شهریه رشته های مختلف در گروه های مختلف از قبیل فنی و مهندسی با رشته های علوم انسانی وجود ندارد، یادآور شد: شهریه ثابت کارشناسی ارشد پیام نور در سال تحصیلی 98-99 برای کلیه ورودی ها و کلیه رشته ها ۷۱۴ هزار تومان است.

 

 

 

افزایش 25 درصدی شهریه دانشگاه غیرانتفاعی


علی آهون منش رییس دانشگاه غیرانتفاعی و موسسات غیردولتی با اشاره به میزان افزایش شهریه دانشجویان این دانشگاه اظهار داشت: افزایش شهریه دانشگاه های غیر انتفاعی بستگی به تصمیمات هیئت امنای هر دانشگاه دارد ولی بنا بر دستور العمل ابلاغی بوسیله شورای مرکزی این دانشگاه بین 15 تا 25 درصد باید باشد.

وی ادامه داد: میزان شهریه متغیر دانشجویان قدیمی 15 درصد است و شهریه ثابت و متغیر دانشجویان جدید الورود به اندازه 15 درصد بر حسب نظر اعضای هیئت امنای هر دانشگاه می تواند باشد.رییس دانشگاه غیر انتفاعی و موسسات غیر دولتی یاد آور شد: دانشجویانی که توانایی پرداخت شهریه دانشگاهی خود را به صورت یک جا ندارند با اخذ وام از صندوق رفاه دانشجویی وزارت علوم می توانند شهریه خود را به صورت اقساطی بپردازند.






مشاوره پرداخت هزینه ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد98

متقاضیان در هنگام پرداخت هزینه ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد 98 می بایست به عنوان کارت اعتباری توجه نموده و برای خرید آن نهایت دقت خود را به کار گیرند . چون در سال های گذشته با داوطلبانی مواجه بودیم که اشتباها کارت اعتباری مربوط به سایر آزمون های سازمان سنجش را خریداری کرده و موفق به استرداد هزینه پرداختی نشده اند .
پس از خرید کارت اعتباری و تکمیل فرم ثبت نام ، داوطلبان می بایست خود را برای حضور در زمان برگزاری کنکور کارشناسی ارشد 98 آماده نمایند . با توجه به ادغام ثبت نام کارشناسی ارشد 98 و ثبت نام کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد 98 داوطلبان در یک آزمون شرکت کرده و نتایج اولیه خود را از طریق کارنامه کارشناسی ارشد دریافت می کنند . اما انتخاب رشته کارشناسی ارشد 98 و انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد 98 به صورت مجزا برای پذیرش علاقه مندان صورت می گیرد

 




شهریه دانشگاه آزاد اسلامی

دانشگاه آزاد اسلامی جزو دانشگاه‌های فعال در زمینه‌‌های مختلف دانشگاهی و تحصیلات تکمیلی می‌باشد. این دانشگاه را می‌توان به دلیل داشتن امکانات و سطح علمی مناسب، محبوب‌ترین دانشگاه بعد از دانشگاه های دولتی در کشور دانست و داوطلبان علاقه زیادی به این دانشگاه دارند. به دلیل تامین هزینه این نوع دانشگاه به صورت غیر دولتی، میزان شهریه دانشگاه آزاد بالاتر از دانشگاه‌های دیگر مانند دانشگاه پیام نور، دانشگاه علمی کاربردی و ... می باشد.
۱-۱- شهریه دوره کارشناسی

میزان شهریه دانشگاه آزاد در این مقطع برای رشته‌های مختلف، متفاوت می‌باشد. به این نکته توجه داشته باشید که در چند سال اخیر میزان شهریه ثابت دانشگاه آزاد توسط خود دانشگاه تعیین می‌گردد و مقداری یکسان در واحدهای مختلف این دانشگاه ندارد.

در جدول زیر میزان شهریه ثابت و متغیر دانشگاه آزاد را مشاهده می‌کنید:

رشته                شهریه ثابت           شهریه متغیر
هنر                    ۸۰۰.۰۰۰               ۲۵۰.۰۰۰
علوم انسانی        ۳۰۰.۰۰۰               ۲۵۰.۰۰۰
فنی مهندسی      ۶۵۰.۰۰۰               ۲۵۰.۰۰۰
علوم پایه              ۴۷۰.۰۰               ۲۵۰.۰۰۰

 

 

 

شهریه دوره کارشناسی ارشد

شهریه دانشگاه آزاد دراین دوره، در چند سال اخیر با افزایش نسبتا فاحشی روبرو بوده که سبب شده کمی پرداخت شهریه در مقطع ارشد برای داوطلبان سخت باشد. به طور تقریبی شهریه کامل کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی بین ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان تا ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است. علاوه بر آن اینکه در ترم آخر دانشجو ملزم به احذ ۶ واحد پایان‌نامه است که خود هزینه نسبتا بالایی دربر خواهد داشت.

 

 

شهریه دانشگاه غیر انتفاعی

برای آشنایی بیشتر شما با این دانشگاه لازم است بگوییم که آموزش عالی غیرانتفاعی توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی که بالاترین نهاد فرهنگی کشور است، به تصویب رسیده و به صورت مستقل تحت نظر هیئت امنای دانشگاه اداره می‌شود و از بودجه غیردولتی استفاده می‌کند. درضمن نحوه پذیرش داوطلبان در دانشگاه غیر انتفاعی از طریق شرکت در آزمون‌های سراسری سازمان سنجش آموزش کشور صورت می‌گیرد. حال به موضوع شهریه در این دانشگاه‌ها می‌پردازیم:

 

 


شهریه دوره کارشناسی

میزان شهریه ثابت دانشگاه غیرانتفاعی در مقطع کارشناسی سایر گروه‌‌های آموزشی 350 تا 450 هزار تومان می‌باشد که همانند آنچه ذکر شد، این نوسان به دلیل وجود رشته‌های فنی و آزمایشگاهی است.

میزان شهریه متغیر در دانشگاه غیر انتفاعی به شرح زیر می‌باشد:

 هزینه هر واحد درسی عمومی: ۱۷ هزار تومان
 هزینه هر واحد درسی پایه نظری:۲۶ هزار تومان
 هزینه هر واحد درسی اصلی و تخصصی: ۲۸ هزار تومان






میزان شهریه دانشگاه شبانه در مقطع کارشناسی ارشد  98

هر یک از دانشگاه های روزانه به میزان 50 درصد ظرفیت رشته های خود ، برای مقطع کارشناسی ارشد در دوره های نوبت دوم دانشجو جذب می کنند. با توجه به آنکه عبارت نوبت دوم یا شبانه ، در مدرک فارغ التحصیلی قید نمی شود ، بسیاری از داوطلبان حتی با وجود شهریه بالا تمایل به تحصیل در این دانشگاه ها را دارند. معمولا اتمام دوره تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد حدود 2 سال به طول می انجامد و دانشجویان می توانند 8 الی 12 واحد تحصیلی را در هر نیمسال بگذرانند


 



میزان افزایش شهریه چقدر است؟


ممکن است برای برخی از داوطلبان این سوال پیش بیاید که آیا شهریه تصویب شده دانشگاه‌ها برای سال تحصیلی آینده، نسبت به سال گذشته با افزایش همراه بوده است یا خیر. همچنین اطلاع از اینکه این افزایش به چه میزان بوده است نیز می‌تواند جالب باشد. در همین زمینه، به بررسی شهریه مصوب دانشگاه بین‌المللی امام خمینی قزوین در چهار سال اخیر پرداخته‌ایم.


 



شرایط انصراف از دانشگاه روزانه 98

شرایط انصراف از دانشگاه روزانه سال 98 هر داوطلب تنها یک بار در طول تحصیل خود در دوره روزانه می تواند اقدام به انصراف از دانشگاه دولتی نماید و پس از آن در کنکور سراسری شرکت و دوباره در دوره روزانه پذیرفته شود.

داوطلبان آقا در صورت انصراف از دانشگاه 98 ممکن است دچار مشکل خدمت وظیفه سربازی شوند و در صورتی می توانند در کنکور سال بعد شرکت نمایند و از معافیت تحصیلی بهره ببرند که در ترم مجاز از تحصیل انصراف داده باشند و یا پس از انصراف هیچ گونه مدرکی اعم از کاردانی برای داوطلبان دوره کارشناسی دریافت نکرده باشند.





انصراف از دانشگاه روزانه شامل چه کسانی می شود؟

دانشجویان دوره روزانه که قصد انصراف از دانشگاه روزانه و شرکت دوباره و ثبت نام کنکور 98 را دارند به چهاردسته تقسیم می شوند:(شرایط انصراف از دانشگاه روزانه)

دسته اول: در صورتی که دانشجویی پس از انتخاب رشته 98 در دانشگاه و رشته ی روزانه پذیرفته شود و پس از قبولی, از انتخاب رشته خود پشیمان شده و در رشته ای که پذیرفته شده است ثبت نام ننماید باز هم به دلیل اینکه مانع قبولی فرد دیگری در آن رشته و دانشگاه شده و خود نیز در آن رشته تحصیل ننموده نمی تواند در کنکور سراسری 99 بعد شرکت نماید.


دسته دوم: در صورتی که داوطلبی در رشته روزانه پذیرفته شود و در آن ثبت نام نماید, اما در کلاس ها حاضر نشود. این غیاب او منزله انصراف از تحصیل است و در این صورت نیز داوطلب نمی تواند در کنکور سراسری 98 شرکت نماید.


دسته سوم: در صورتی که دانشجویی در رشته ای روزانه پذیرفته شود و ثبت نام نماید و وارد دانشگاه شود ولی در ترم های اول یا دوم اقدام به انصراف از تحصیل نماید باز هم نمی تواند در کنکور 98 شرکت نماید و مشمول محرومیت یک ساله از کنکور سراسری می شود.


دسته چهارم: داوطلبانی که در دوره روزانه در مقاطع کارشناسی (ترم سوم و بعد از آن) کارشناسی ارشد و دکترا در حال تحصیل هستند و تصمیم به انصراف از تحصیل و شرکت دوباره در کنکور سراسری 98 می نمایند. این داوطلبان می بایست حتما تا قبل از تاریخ 30 بهمن ماه برای دانشجویان کارشناسی و 10 دی ماه برای دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا, فرم شماره3, انصراف از تحصیل را پر کنند و تحویل دانشگاه دهند. یعنی در صورتی که قبل از تاریخ مقرر شده از دانشگاه خود انصراف دهند شرکت آن ها در کنکور 98 بلامانع است.


منبع:شهریه  دانشگاه دولتی روزانه چقدر است؟

 

 

کد سخا - استخدام وزارت دفاع -اعزام به خدمت -سهمیه ایثارگران در کنکور 98 -پیام آوران بهداشت -استخدامی نیروی انتظامی 98 -قیمت خرید خدمت سربازی-معافیت پزشکی چشم -استعلام آنلاین کارت پایان خدمت -حقوق سربازان در سال 98 -حقوق ایثارگران چقدر است -نتایج میانجیگری -ثبت نام سرباز معلم 98 -حقوق سربازان -مدت خدمت سربازی در سال 98 -سایت ثبت نام سرباز معلم -کد رهگیری کارت ایثار ارتش -مزایای کارت ایثارگری -بخشنامه سرباز معلم 98-زمان ثبت نام ازمون استخدامی اموزش و پرورش -کد سخا -استخدام آموزش و پرورش 98  -  امریه سربازی - خرید خدمت سربازی -  زمان برگزاری کنکور ارشد 98 -  دفترچه آزمون استخدامی آموزش و پرورش 98 -  استخدام نیروی انتظامی -  ثبت نام نیروی انتظامی 98  -  مدت زمان انتظار برای دریافت وام ازدواج - امریه وزارت نیرو - آزمون استخدامی آموزش و پرورش 98  - سرباز معلم استخدامی آموزش و پرورش -امریه - حقوق ایثارگران -زمان ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش 98 - 99 - پیگیری کارت پایاین خدمت -



:: برچسب‌ها: میزان شهریه دانشگاهای پولی ,
:: بازدید از این مطلب : 72
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 25 خرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : nezamevazifee

 

با توجه به اعلام نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته و نزدیک شدن به کنکور سراسری و مباحث مربوط به آنها، بسیاری از داوطلبان در انتخاب هر کدام از انواع آموزش از جمله روزانه، نوبت دوم، پردیس خودگردان، مجازی و نیمه حضوری دچار تردید می‌شوند که مزایا، معایب و بخصوص شهریه آن‌ها نسبت به یکدیگر به چه شکل است.

از این رو بر آن شدیم تا بخشی از شهریه دانشگاه‌ها را در یکجا جمع کنیم.در این روز‌ها داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال 98 نتایج اولیه یا همان رتبه‌های خود آگاه و دفترچه انتخاب رشته را دریافت کرده‌اند. یکی از مهم‌ترین معیار‌های داوطلبان کنکوری برای انتخاب یا عدم انتخاب یک دانشگاه میزان شهریه دانشگاه برای تحصیل است.عزیزان همراه در این مقاله میخواهیم در خصوص شهریه دانشگاه ها برای شما دوستان مطالبی بنویسیم و امیدواریم مطالب نوشته شده در این مقاله مورد توجه و رضایت همگی شما قرار گیرد در صورت دریافت اطلاعات بیشتر میتوانید با سامانه صدای مشاور تماس حاصل نمایید.

 

 

 ,,,,,,,,,        

 "سامانه مشاوره تلفنی نظام وظیفه"

 مشاوره دهنده تخصصی خدمت سربازی

برای تماس با مشاورین ما کافیست  از تلفن ثابت و بدون گرفتن کد، با شماره 9099071611 

و از موبایل همراه اول با شماره 99225595 تماس حاصل فرمایید

تماس از صبح تا 12 شب

حتی ایام تعطیل 

,,,,,,,,

 





میزان شهریه دانشگاهای پولی

 علی‌رغم اینکه به داوطلبان آزمون کارشناسی سال 98 توصیه شده است که برای مشاهده جدول شهریه‌ها به سایت دانشگاه‌های موردنظر مراجعه نمایند، اما با یک جست‌وجوی می‌شود دریافت که بسیاری از دانشگاه‌ها از انتشار جدول شهریه‌های خود خودداری کرده‌اند و این در حالی است که همواره یکی از اولویت‌های مهم داوطلبان برای انتخاب یک شهر یا دانشگاه، میزان شهریه‌ی آن محسوب می‌شود.

در سال‌های گذشته میزان شهریه دانشگاه‌ها در دوره‌های شبانه و دانشگاه‌های غیرانتفاعی در دفترچه انتخاب رشته درج می‌شد و دانشجویان به راحتی از آن مطلع شده و بعد تصمیم به انتخاب رشته می‌گرفتند. در دفترچه انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد سال ۹۶، جدول شهریه دانشگاه‌ها درج نشده است و صراحتا از داوطلبان خواسته شده که با مراجعه به سایت دانشگاه‌های موردنظر از میزان شهریه‌های ثابت و متغیر مطلع شوند.
 
 

 

 

میزان شهریه ثابت و متغیر دانشگاه غیر انتفاعی

ابوالفضل حسنی، مدیر کل دفتر گسترش وزارت علوم تحقیقات و فناوری میزان شهریه دانشگاه‌های غیر دولتی و غیر انتفاعی در رشته‌های علوم انسانی شهریه ثابت ۳۶۰ هزار تومان، شهریه متغیر ۶۵ هزار تومان و میزان شهریه پایان نامه‌ها نیز همانند سایر دانشگاه‌ها محاسبه می‌شود.

وی افزود: میزان شهریه دانشگاه‌های غیر دولتی و غیر انتفاعی در سایر رشته‌ها، شهریه ثابت ۴۰۰ هزار تومان شهریه متغیر ۷۵ هزار تومان و شهریه پایان نامه در این رشته‌ها نیز همانند رشته‌های علوم انسانی محاسبه می‌شود. میزان شهریه برای دروس عملی در دانشگاه‌های غیرانتفاعی و غیردولتی نیز ۱.۵ برابر دروس نظری محاسبه می‌شود.





غیر از دوره روزانه دانشگاه‌ها که دانشجویان نیازی به پرداخت شهریه ندارند در سایر دوره‌ها و دانشگاه‌ها(شبانه، نیمه حضوری، مجازی، دانشگاه پیام نور و موسسات غیرانتفاعی) دانشجو ملزم است در هر ترم مبلغی را تحت عنوان شهریه تحصیلی پرداخت کند.
 
در ادامه اسامی دانشگاه‌ها و دوره‌هایی که پرداخت شهریه در آنها الزامی است آمده است:
1. شبانه نوبت دوم
2.نیمه حضوری
3.مجازی
4.دانشگاه پیام نور
5.دانشگاه ها و موسسات غیر انتفاعی
6.پردیس خودگران دانشگاه ها


 

تحصیل در نوبت دوم چگونه است و چه شرایطی دارد؟

این دوره که به تازگی از عنوان شبانه به نوبت دوم تغییر نام داده است نیز در دانشگاه‌های زیر نظر وزارت علوم تحقيقات و فن آوري، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکي يا ساير نهادهاي رسمي کشور تعریف می‌شود. دانشجویان این دوره از تمامی شرایط و امکانات تحصیلی فراهم شده در دوره روزانه برخوردار اند. به بیان دیگر کیفیت ارائه دروس، چگونگی ارزیابی دانشجو، محیط آموزشی و اساتید، فلوچارت واحدهای درسی رشته تحصیلی، آیین نامه‌های اصلی، تسهیلات و وام دانشجویی یکسان است.





افزایش 15 درصدی شهریه دانشگاه پیام نور

محمد حسنی مدیر امور مالی دانشگاه پیام نور در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان اظهار داشت: افزایش شهریه دانشگاه پیام نور با نظر هیات امنای دانشگاه صورت می گیرد ولی به طور کلی طبق مصوبه وزارت علوم سالی 15 درصد افزایش شهریه را در هر سال داریم.

وی در خصوص شهریه مقطع کارشناسی ادامه داد: شهریه ثابت این دانشگاه در سال تحصیلی 98-99 در نواحی کشوری یک و دو در حدود 140 هزار تومان و در نواحی سه، چهار و پنج حدود 115 هزار تومان است.

مدیر امور مالی دانشگاه پیام نور با بیان اینکه تفاوتی بین شهریه رشته های مختلف در گروه های مختلف از قبیل فنی و مهندسی با رشته های علوم انسانی وجود ندارد، یادآور شد: شهریه ثابت کارشناسی ارشد پیام نور در سال تحصیلی 98-99 برای کلیه ورودی ها و کلیه رشته ها ۷۱۴ هزار تومان است.

 

 

 

افزایش 25 درصدی شهریه دانشگاه غیرانتفاعی


علی آهون منش رییس دانشگاه غیرانتفاعی و موسسات غیردولتی با اشاره به میزان افزایش شهریه دانشجویان این دانشگاه اظهار داشت: افزایش شهریه دانشگاه های غیر انتفاعی بستگی به تصمیمات هیئت امنای هر دانشگاه دارد ولی بنا بر دستور العمل ابلاغی بوسیله شورای مرکزی این دانشگاه بین 15 تا 25 درصد باید باشد.

وی ادامه داد: میزان شهریه متغیر دانشجویان قدیمی 15 درصد است و شهریه ثابت و متغیر دانشجویان جدید الورود به اندازه 15 درصد بر حسب نظر اعضای هیئت امنای هر دانشگاه می تواند باشد.رییس دانشگاه غیر انتفاعی و موسسات غیر دولتی یاد آور شد: دانشجویانی که توانایی پرداخت شهریه دانشگاهی خود را به صورت یک جا ندارند با اخذ وام از صندوق رفاه دانشجویی وزارت علوم می توانند شهریه خود را به صورت اقساطی بپردازند.






مشاوره پرداخت هزینه ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد98

متقاضیان در هنگام پرداخت هزینه ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد 98 می بایست به عنوان کارت اعتباری توجه نموده و برای خرید آن نهایت دقت خود را به کار گیرند . چون در سال های گذشته با داوطلبانی مواجه بودیم که اشتباها کارت اعتباری مربوط به سایر آزمون های سازمان سنجش را خریداری کرده و موفق به استرداد هزینه پرداختی نشده اند .
پس از خرید کارت اعتباری و تکمیل فرم ثبت نام ، داوطلبان می بایست خود را برای حضور در زمان برگزاری کنکور کارشناسی ارشد 98 آماده نمایند . با توجه به ادغام ثبت نام کارشناسی ارشد 98 و ثبت نام کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد 98 داوطلبان در یک آزمون شرکت کرده و نتایج اولیه خود را از طریق کارنامه کارشناسی ارشد دریافت می کنند . اما انتخاب رشته کارشناسی ارشد 98 و انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد 98 به صورت مجزا برای پذیرش علاقه مندان صورت می گیرد

 




شهریه دانشگاه آزاد اسلامی

دانشگاه آزاد اسلامی جزو دانشگاه‌های فعال در زمینه‌‌های مختلف دانشگاهی و تحصیلات تکمیلی می‌باشد. این دانشگاه را می‌توان به دلیل داشتن امکانات و سطح علمی مناسب، محبوب‌ترین دانشگاه بعد از دانشگاه های دولتی در کشور دانست و داوطلبان علاقه زیادی به این دانشگاه دارند. به دلیل تامین هزینه این نوع دانشگاه به صورت غیر دولتی، میزان شهریه دانشگاه آزاد بالاتر از دانشگاه‌های دیگر مانند دانشگاه پیام نور، دانشگاه علمی کاربردی و ... می باشد.
۱-۱- شهریه دوره کارشناسی

میزان شهریه دانشگاه آزاد در این مقطع برای رشته‌های مختلف، متفاوت می‌باشد. به این نکته توجه داشته باشید که در چند سال اخیر میزان شهریه ثابت دانشگاه آزاد توسط خود دانشگاه تعیین می‌گردد و مقداری یکسان در واحدهای مختلف این دانشگاه ندارد.

در جدول زیر میزان شهریه ثابت و متغیر دانشگاه آزاد را مشاهده می‌کنید:

رشته                شهریه ثابت           شهریه متغیر
هنر                    ۸۰۰.۰۰۰               ۲۵۰.۰۰۰
علوم انسانی        ۳۰۰.۰۰۰               ۲۵۰.۰۰۰
فنی مهندسی      ۶۵۰.۰۰۰               ۲۵۰.۰۰۰
علوم پایه              ۴۷۰.۰۰               ۲۵۰.۰۰۰

 

 

 

شهریه دوره کارشناسی ارشد

شهریه دانشگاه آزاد دراین دوره، در چند سال اخیر با افزایش نسبتا فاحشی روبرو بوده که سبب شده کمی پرداخت شهریه در مقطع ارشد برای داوطلبان سخت باشد. به طور تقریبی شهریه کامل کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی بین ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان تا ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است. علاوه بر آن اینکه در ترم آخر دانشجو ملزم به احذ ۶ واحد پایان‌نامه است که خود هزینه نسبتا بالایی دربر خواهد داشت.

 

 

شهریه دانشگاه غیر انتفاعی

برای آشنایی بیشتر شما با این دانشگاه لازم است بگوییم که آموزش عالی غیرانتفاعی توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی که بالاترین نهاد فرهنگی کشور است، به تصویب رسیده و به صورت مستقل تحت نظر هیئت امنای دانشگاه اداره می‌شود و از بودجه غیردولتی استفاده می‌کند. درضمن نحوه پذیرش داوطلبان در دانشگاه غیر انتفاعی از طریق شرکت در آزمون‌های سراسری سازمان سنجش آموزش کشور صورت می‌گیرد. حال به موضوع شهریه در این دانشگاه‌ها می‌پردازیم:

 

 


شهریه دوره کارشناسی

میزان شهریه ثابت دانشگاه غیرانتفاعی در مقطع کارشناسی سایر گروه‌‌های آموزشی 350 تا 450 هزار تومان می‌باشد که همانند آنچه ذکر شد، این نوسان به دلیل وجود رشته‌های فنی و آزمایشگاهی است.

میزان شهریه متغیر در دانشگاه غیر انتفاعی به شرح زیر می‌باشد:

 هزینه هر واحد درسی عمومی: ۱۷ هزار تومان
 هزینه هر واحد درسی پایه نظری:۲۶ هزار تومان
 هزینه هر واحد درسی اصلی و تخصصی: ۲۸ هزار تومان






میزان شهریه دانشگاه شبانه در مقطع کارشناسی ارشد  98

هر یک از دانشگاه های روزانه به میزان 50 درصد ظرفیت رشته های خود ، برای مقطع کارشناسی ارشد در دوره های نوبت دوم دانشجو جذب می کنند. با توجه به آنکه عبارت نوبت دوم یا شبانه ، در مدرک فارغ التحصیلی قید نمی شود ، بسیاری از داوطلبان حتی با وجود شهریه بالا تمایل به تحصیل در این دانشگاه ها را دارند. معمولا اتمام دوره تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد حدود 2 سال به طول می انجامد و دانشجویان می توانند 8 الی 12 واحد تحصیلی را در هر نیمسال بگذرانند


 



میزان افزایش شهریه چقدر است؟


ممکن است برای برخی از داوطلبان این سوال پیش بیاید که آیا شهریه تصویب شده دانشگاه‌ها برای سال تحصیلی آینده، نسبت به سال گذشته با افزایش همراه بوده است یا خیر. همچنین اطلاع از اینکه این افزایش به چه میزان بوده است نیز می‌تواند جالب باشد. در همین زمینه، به بررسی شهریه مصوب دانشگاه بین‌المللی امام خمینی قزوین در چهار سال اخیر پرداخته‌ایم.


 



شرایط انصراف از دانشگاه روزانه 98

شرایط انصراف از دانشگاه روزانه سال 98 هر داوطلب تنها یک بار در طول تحصیل خود در دوره روزانه می تواند اقدام به انصراف از دانشگاه دولتی نماید و پس از آن در کنکور سراسری شرکت و دوباره در دوره روزانه پذیرفته شود.

داوطلبان آقا در صورت انصراف از دانشگاه 98 ممکن است دچار مشکل خدمت وظیفه سربازی شوند و در صورتی می توانند در کنکور سال بعد شرکت نمایند و از معافیت تحصیلی بهره ببرند که در ترم مجاز از تحصیل انصراف داده باشند و یا پس از انصراف هیچ گونه مدرکی اعم از کاردانی برای داوطلبان دوره کارشناسی دریافت نکرده باشند.





انصراف از دانشگاه روزانه شامل چه کسانی می شود؟

دانشجویان دوره روزانه که قصد انصراف از دانشگاه روزانه و شرکت دوباره و ثبت نام کنکور 98 را دارند به چهاردسته تقسیم می شوند:(شرایط انصراف از دانشگاه روزانه)

دسته اول: در صورتی که دانشجویی پس از انتخاب رشته 98 در دانشگاه و رشته ی روزانه پذیرفته شود و پس از قبولی, از انتخاب رشته خود پشیمان شده و در رشته ای که پذیرفته شده است ثبت نام ننماید باز هم به دلیل اینکه مانع قبولی فرد دیگری در آن رشته و دانشگاه شده و خود نیز در آن رشته تحصیل ننموده نمی تواند در کنکور سراسری 99 بعد شرکت نماید.


دسته دوم: در صورتی که داوطلبی در رشته روزانه پذیرفته شود و در آن ثبت نام نماید, اما در کلاس ها حاضر نشود. این غیاب او منزله انصراف از تحصیل است و در این صورت نیز داوطلب نمی تواند در کنکور سراسری 98 شرکت نماید.


دسته سوم: در صورتی که دانشجویی در رشته ای روزانه پذیرفته شود و ثبت نام نماید و وارد دانشگاه شود ولی در ترم های اول یا دوم اقدام به انصراف از تحصیل نماید باز هم نمی تواند در کنکور 98 شرکت نماید و مشمول محرومیت یک ساله از کنکور سراسری می شود.


دسته چهارم: داوطلبانی که در دوره روزانه در مقاطع کارشناسی (ترم سوم و بعد از آن) کارشناسی ارشد و دکترا در حال تحصیل هستند و تصمیم به انصراف از تحصیل و شرکت دوباره در کنکور سراسری 98 می نمایند. این داوطلبان می بایست حتما تا قبل از تاریخ 30 بهمن ماه برای دانشجویان کارشناسی و 10 دی ماه برای دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا, فرم شماره3, انصراف از تحصیل را پر کنند و تحویل دانشگاه دهند. یعنی در صورتی که قبل از تاریخ مقرر شده از دانشگاه خود انصراف دهند شرکت آن ها در کنکور 98 بلامانع است.


منبع:شهریه  دانشگاه دولتی روزانه چقدر است؟

 

 

کد سخا - استخدام وزارت دفاع -اعزام به خدمت -سهمیه ایثارگران در کنکور 98 -پیام آوران بهداشت -استخدامی نیروی انتظامی 98 -قیمت خرید خدمت سربازی-معافیت پزشکی چشم -استعلام آنلاین کارت پایان خدمت -حقوق سربازان در سال 98 -حقوق ایثارگران چقدر است -نتایج میانجیگری -ثبت نام سرباز معلم 98 -حقوق سربازان -مدت خدمت سربازی در سال 98 -سایت ثبت نام سرباز معلم -کد رهگیری کارت ایثار ارتش -مزایای کارت ایثارگری -بخشنامه سرباز معلم 98-زمان ثبت نام ازمون استخدامی اموزش و پرورش -کد سخا -استخدام آموزش و پرورش 98  -  امریه سربازی - خرید خدمت سربازی -  زمان برگزاری کنکور ارشد 98 -  دفترچه آزمون استخدامی آموزش و پرورش 98 -  استخدام نیروی انتظامی -  ثبت نام نیروی انتظامی 98  -  مدت زمان انتظار برای دریافت وام ازدواج - امریه وزارت نیرو - آزمون استخدامی آموزش و پرورش 98  - سرباز معلم استخدامی آموزش و پرورش -امریه - حقوق ایثارگران -زمان ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش 98 - 99 - پیگیری کارت پایاین خدمت -



:: برچسب‌ها: میزان شهریه ثابت و متغیر دانشگاه غیر انتفاعی ,
:: بازدید از این مطلب : 89
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 25 خرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : nezamevazifee

 

با توجه به اعلام نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته و نزدیک شدن به کنکور سراسری و مباحث مربوط به آنها، بسیاری از داوطلبان در انتخاب هر کدام از انواع آموزش از جمله روزانه، نوبت دوم، پردیس خودگردان، مجازی و نیمه حضوری دچار تردید می‌شوند که مزایا، معایب و بخصوص شهریه آن‌ها نسبت به یکدیگر به چه شکل است.

از این رو بر آن شدیم تا بخشی از شهریه دانشگاه‌ها را در یکجا جمع کنیم.در این روز‌ها داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال 98 نتایج اولیه یا همان رتبه‌های خود آگاه و دفترچه انتخاب رشته را دریافت کرده‌اند. یکی از مهم‌ترین معیار‌های داوطلبان کنکوری برای انتخاب یا عدم انتخاب یک دانشگاه میزان شهریه دانشگاه برای تحصیل است.عزیزان همراه در این مقاله میخواهیم در خصوص شهریه دانشگاه ها برای شما دوستان مطالبی بنویسیم و امیدواریم مطالب نوشته شده در این مقاله مورد توجه و رضایت همگی شما قرار گیرد در صورت دریافت اطلاعات بیشتر میتوانید با سامانه صدای مشاور تماس حاصل نمایید.

 

 

 ,,,,,,,,,        

 "سامانه مشاوره تلفنی نظام وظیفه"

 مشاوره دهنده تخصصی خدمت سربازی

برای تماس با مشاورین ما کافیست  از تلفن ثابت و بدون گرفتن کد، با شماره 9099071611 

و از موبایل همراه اول با شماره 99225595 تماس حاصل فرمایید

تماس از صبح تا 12 شب

حتی ایام تعطیل 

,,,,,,,,

 





میزان شهریه دانشگاهای پولی

 علی‌رغم اینکه به داوطلبان آزمون کارشناسی سال 98 توصیه شده است که برای مشاهده جدول شهریه‌ها به سایت دانشگاه‌های موردنظر مراجعه نمایند، اما با یک جست‌وجوی می‌شود دریافت که بسیاری از دانشگاه‌ها از انتشار جدول شهریه‌های خود خودداری کرده‌اند و این در حالی است که همواره یکی از اولویت‌های مهم داوطلبان برای انتخاب یک شهر یا دانشگاه، میزان شهریه‌ی آن محسوب می‌شود.

در سال‌های گذشته میزان شهریه دانشگاه‌ها در دوره‌های شبانه و دانشگاه‌های غیرانتفاعی در دفترچه انتخاب رشته درج می‌شد و دانشجویان به راحتی از آن مطلع شده و بعد تصمیم به انتخاب رشته می‌گرفتند. در دفترچه انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد سال ۹۶، جدول شهریه دانشگاه‌ها درج نشده است و صراحتا از داوطلبان خواسته شده که با مراجعه به سایت دانشگاه‌های موردنظر از میزان شهریه‌های ثابت و متغیر مطلع شوند.
 
 

 

 

میزان شهریه ثابت و متغیر دانشگاه غیر انتفاعی

ابوالفضل حسنی، مدیر کل دفتر گسترش وزارت علوم تحقیقات و فناوری میزان شهریه دانشگاه‌های غیر دولتی و غیر انتفاعی در رشته‌های علوم انسانی شهریه ثابت ۳۶۰ هزار تومان، شهریه متغیر ۶۵ هزار تومان و میزان شهریه پایان نامه‌ها نیز همانند سایر دانشگاه‌ها محاسبه می‌شود.

وی افزود: میزان شهریه دانشگاه‌های غیر دولتی و غیر انتفاعی در سایر رشته‌ها، شهریه ثابت ۴۰۰ هزار تومان شهریه متغیر ۷۵ هزار تومان و شهریه پایان نامه در این رشته‌ها نیز همانند رشته‌های علوم انسانی محاسبه می‌شود. میزان شهریه برای دروس عملی در دانشگاه‌های غیرانتفاعی و غیردولتی نیز ۱.۵ برابر دروس نظری محاسبه می‌شود.





غیر از دوره روزانه دانشگاه‌ها که دانشجویان نیازی به پرداخت شهریه ندارند در سایر دوره‌ها و دانشگاه‌ها(شبانه، نیمه حضوری، مجازی، دانشگاه پیام نور و موسسات غیرانتفاعی) دانشجو ملزم است در هر ترم مبلغی را تحت عنوان شهریه تحصیلی پرداخت کند.
 
در ادامه اسامی دانشگاه‌ها و دوره‌هایی که پرداخت شهریه در آنها الزامی است آمده است:
1. شبانه نوبت دوم
2.نیمه حضوری
3.مجازی
4.دانشگاه پیام نور
5.دانشگاه ها و موسسات غیر انتفاعی
6.پردیس خودگران دانشگاه ها


 

تحصیل در نوبت دوم چگونه است و چه شرایطی دارد؟

این دوره که به تازگی از عنوان شبانه به نوبت دوم تغییر نام داده است نیز در دانشگاه‌های زیر نظر وزارت علوم تحقيقات و فن آوري، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکي يا ساير نهادهاي رسمي کشور تعریف می‌شود. دانشجویان این دوره از تمامی شرایط و امکانات تحصیلی فراهم شده در دوره روزانه برخوردار اند. به بیان دیگر کیفیت ارائه دروس، چگونگی ارزیابی دانشجو، محیط آموزشی و اساتید، فلوچارت واحدهای درسی رشته تحصیلی، آیین نامه‌های اصلی، تسهیلات و وام دانشجویی یکسان است.





افزایش 15 درصدی شهریه دانشگاه پیام نور

محمد حسنی مدیر امور مالی دانشگاه پیام نور در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان اظهار داشت: افزایش شهریه دانشگاه پیام نور با نظر هیات امنای دانشگاه صورت می گیرد ولی به طور کلی طبق مصوبه وزارت علوم سالی 15 درصد افزایش شهریه را در هر سال داریم.

وی در خصوص شهریه مقطع کارشناسی ادامه داد: شهریه ثابت این دانشگاه در سال تحصیلی 98-99 در نواحی کشوری یک و دو در حدود 140 هزار تومان و در نواحی سه، چهار و پنج حدود 115 هزار تومان است.

مدیر امور مالی دانشگاه پیام نور با بیان اینکه تفاوتی بین شهریه رشته های مختلف در گروه های مختلف از قبیل فنی و مهندسی با رشته های علوم انسانی وجود ندارد، یادآور شد: شهریه ثابت کارشناسی ارشد پیام نور در سال تحصیلی 98-99 برای کلیه ورودی ها و کلیه رشته ها ۷۱۴ هزار تومان است.

 

 

 

افزایش 25 درصدی شهریه دانشگاه غیرانتفاعی


علی آهون منش رییس دانشگاه غیرانتفاعی و موسسات غیردولتی با اشاره به میزان افزایش شهریه دانشجویان این دانشگاه اظهار داشت: افزایش شهریه دانشگاه های غیر انتفاعی بستگی به تصمیمات هیئت امنای هر دانشگاه دارد ولی بنا بر دستور العمل ابلاغی بوسیله شورای مرکزی این دانشگاه بین 15 تا 25 درصد باید باشد.

وی ادامه داد: میزان شهریه متغیر دانشجویان قدیمی 15 درصد است و شهریه ثابت و متغیر دانشجویان جدید الورود به اندازه 15 درصد بر حسب نظر اعضای هیئت امنای هر دانشگاه می تواند باشد.رییس دانشگاه غیر انتفاعی و موسسات غیر دولتی یاد آور شد: دانشجویانی که توانایی پرداخت شهریه دانشگاهی خود را به صورت یک جا ندارند با اخذ وام از صندوق رفاه دانشجویی وزارت علوم می توانند شهریه خود را به صورت اقساطی بپردازند.






مشاوره پرداخت هزینه ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد98

متقاضیان در هنگام پرداخت هزینه ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد 98 می بایست به عنوان کارت اعتباری توجه نموده و برای خرید آن نهایت دقت خود را به کار گیرند . چون در سال های گذشته با داوطلبانی مواجه بودیم که اشتباها کارت اعتباری مربوط به سایر آزمون های سازمان سنجش را خریداری کرده و موفق به استرداد هزینه پرداختی نشده اند .
پس از خرید کارت اعتباری و تکمیل فرم ثبت نام ، داوطلبان می بایست خود را برای حضور در زمان برگزاری کنکور کارشناسی ارشد 98 آماده نمایند . با توجه به ادغام ثبت نام کارشناسی ارشد 98 و ثبت نام کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد 98 داوطلبان در یک آزمون شرکت کرده و نتایج اولیه خود را از طریق کارنامه کارشناسی ارشد دریافت می کنند . اما انتخاب رشته کارشناسی ارشد 98 و انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد 98 به صورت مجزا برای پذیرش علاقه مندان صورت می گیرد

 




شهریه دانشگاه آزاد اسلامی

دانشگاه آزاد اسلامی جزو دانشگاه‌های فعال در زمینه‌‌های مختلف دانشگاهی و تحصیلات تکمیلی می‌باشد. این دانشگاه را می‌توان به دلیل داشتن امکانات و سطح علمی مناسب، محبوب‌ترین دانشگاه بعد از دانشگاه های دولتی در کشور دانست و داوطلبان علاقه زیادی به این دانشگاه دارند. به دلیل تامین هزینه این نوع دانشگاه به صورت غیر دولتی، میزان شهریه دانشگاه آزاد بالاتر از دانشگاه‌های دیگر مانند دانشگاه پیام نور، دانشگاه علمی کاربردی و ... می باشد.
۱-۱- شهریه دوره کارشناسی

میزان شهریه دانشگاه آزاد در این مقطع برای رشته‌های مختلف، متفاوت می‌باشد. به این نکته توجه داشته باشید که در چند سال اخیر میزان شهریه ثابت دانشگاه آزاد توسط خود دانشگاه تعیین می‌گردد و مقداری یکسان در واحدهای مختلف این دانشگاه ندارد.

در جدول زیر میزان شهریه ثابت و متغیر دانشگاه آزاد را مشاهده می‌کنید:

رشته                شهریه ثابت           شهریه متغیر
هنر                    ۸۰۰.۰۰۰               ۲۵۰.۰۰۰
علوم انسانی        ۳۰۰.۰۰۰               ۲۵۰.۰۰۰
فنی مهندسی      ۶۵۰.۰۰۰               ۲۵۰.۰۰۰
علوم پایه              ۴۷۰.۰۰               ۲۵۰.۰۰۰

 

 

 

شهریه دوره کارشناسی ارشد

شهریه دانشگاه آزاد دراین دوره، در چند سال اخیر با افزایش نسبتا فاحشی روبرو بوده که سبب شده کمی پرداخت شهریه در مقطع ارشد برای داوطلبان سخت باشد. به طور تقریبی شهریه کامل کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی بین ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان تا ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است. علاوه بر آن اینکه در ترم آخر دانشجو ملزم به احذ ۶ واحد پایان‌نامه است که خود هزینه نسبتا بالایی دربر خواهد داشت.

 

 

شهریه دانشگاه غیر انتفاعی

برای آشنایی بیشتر شما با این دانشگاه لازم است بگوییم که آموزش عالی غیرانتفاعی توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی که بالاترین نهاد فرهنگی کشور است، به تصویب رسیده و به صورت مستقل تحت نظر هیئت امنای دانشگاه اداره می‌شود و از بودجه غیردولتی استفاده می‌کند. درضمن نحوه پذیرش داوطلبان در دانشگاه غیر انتفاعی از طریق شرکت در آزمون‌های سراسری سازمان سنجش آموزش کشور صورت می‌گیرد. حال به موضوع شهریه در این دانشگاه‌ها می‌پردازیم:

 

 


شهریه دوره کارشناسی

میزان شهریه ثابت دانشگاه غیرانتفاعی در مقطع کارشناسی سایر گروه‌‌های آموزشی 350 تا 450 هزار تومان می‌باشد که همانند آنچه ذکر شد، این نوسان به دلیل وجود رشته‌های فنی و آزمایشگاهی است.

میزان شهریه متغیر در دانشگاه غیر انتفاعی به شرح زیر می‌باشد:

 هزینه هر واحد درسی عمومی: ۱۷ هزار تومان
 هزینه هر واحد درسی پایه نظری:۲۶ هزار تومان
 هزینه هر واحد درسی اصلی و تخصصی: ۲۸ هزار تومان






میزان شهریه دانشگاه شبانه در مقطع کارشناسی ارشد  98

هر یک از دانشگاه های روزانه به میزان 50 درصد ظرفیت رشته های خود ، برای مقطع کارشناسی ارشد در دوره های نوبت دوم دانشجو جذب می کنند. با توجه به آنکه عبارت نوبت دوم یا شبانه ، در مدرک فارغ التحصیلی قید نمی شود ، بسیاری از داوطلبان حتی با وجود شهریه بالا تمایل به تحصیل در این دانشگاه ها را دارند. معمولا اتمام دوره تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد حدود 2 سال به طول می انجامد و دانشجویان می توانند 8 الی 12 واحد تحصیلی را در هر نیمسال بگذرانند


 



میزان افزایش شهریه چقدر است؟


ممکن است برای برخی از داوطلبان این سوال پیش بیاید که آیا شهریه تصویب شده دانشگاه‌ها برای سال تحصیلی آینده، نسبت به سال گذشته با افزایش همراه بوده است یا خیر. همچنین اطلاع از اینکه این افزایش به چه میزان بوده است نیز می‌تواند جالب باشد. در همین زمینه، به بررسی شهریه مصوب دانشگاه بین‌المللی امام خمینی قزوین در چهار سال اخیر پرداخته‌ایم.


 



شرایط انصراف از دانشگاه روزانه 98

شرایط انصراف از دانشگاه روزانه سال 98 هر داوطلب تنها یک بار در طول تحصیل خود در دوره روزانه می تواند اقدام به انصراف از دانشگاه دولتی نماید و پس از آن در کنکور سراسری شرکت و دوباره در دوره روزانه پذیرفته شود.

داوطلبان آقا در صورت انصراف از دانشگاه 98 ممکن است دچار مشکل خدمت وظیفه سربازی شوند و در صورتی می توانند در کنکور سال بعد شرکت نمایند و از معافیت تحصیلی بهره ببرند که در ترم مجاز از تحصیل انصراف داده باشند و یا پس از انصراف هیچ گونه مدرکی اعم از کاردانی برای داوطلبان دوره کارشناسی دریافت نکرده باشند.





انصراف از دانشگاه روزانه شامل چه کسانی می شود؟

دانشجویان دوره روزانه که قصد انصراف از دانشگاه روزانه و شرکت دوباره و ثبت نام کنکور 98 را دارند به چهاردسته تقسیم می شوند:(شرایط انصراف از دانشگاه روزانه)

دسته اول: در صورتی که دانشجویی پس از انتخاب رشته 98 در دانشگاه و رشته ی روزانه پذیرفته شود و پس از قبولی, از انتخاب رشته خود پشیمان شده و در رشته ای که پذیرفته شده است ثبت نام ننماید باز هم به دلیل اینکه مانع قبولی فرد دیگری در آن رشته و دانشگاه شده و خود نیز در آن رشته تحصیل ننموده نمی تواند در کنکور سراسری 99 بعد شرکت نماید.


دسته دوم: در صورتی که داوطلبی در رشته روزانه پذیرفته شود و در آن ثبت نام نماید, اما در کلاس ها حاضر نشود. این غیاب او منزله انصراف از تحصیل است و در این صورت نیز داوطلب نمی تواند در کنکور سراسری 98 شرکت نماید.


دسته سوم: در صورتی که دانشجویی در رشته ای روزانه پذیرفته شود و ثبت نام نماید و وارد دانشگاه شود ولی در ترم های اول یا دوم اقدام به انصراف از تحصیل نماید باز هم نمی تواند در کنکور 98 شرکت نماید و مشمول محرومیت یک ساله از کنکور سراسری می شود.


دسته چهارم: داوطلبانی که در دوره روزانه در مقاطع کارشناسی (ترم سوم و بعد از آن) کارشناسی ارشد و دکترا در حال تحصیل هستند و تصمیم به انصراف از تحصیل و شرکت دوباره در کنکور سراسری 98 می نمایند. این داوطلبان می بایست حتما تا قبل از تاریخ 30 بهمن ماه برای دانشجویان کارشناسی و 10 دی ماه برای دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا, فرم شماره3, انصراف از تحصیل را پر کنند و تحویل دانشگاه دهند. یعنی در صورتی که قبل از تاریخ مقرر شده از دانشگاه خود انصراف دهند شرکت آن ها در کنکور 98 بلامانع است.


منبع:شهریه  دانشگاه دولتی روزانه چقدر است؟

 

 

کد سخا - استخدام وزارت دفاع -اعزام به خدمت -سهمیه ایثارگران در کنکور 98 -پیام آوران بهداشت -استخدامی نیروی انتظامی 98 -قیمت خرید خدمت سربازی-معافیت پزشکی چشم -استعلام آنلاین کارت پایان خدمت -حقوق سربازان در سال 98 -حقوق ایثارگران چقدر است -نتایج میانجیگری -ثبت نام سرباز معلم 98 -حقوق سربازان -مدت خدمت سربازی در سال 98 -سایت ثبت نام سرباز معلم -کد رهگیری کارت ایثار ارتش -مزایای کارت ایثارگری -بخشنامه سرباز معلم 98-زمان ثبت نام ازمون استخدامی اموزش و پرورش -کد سخا -استخدام آموزش و پرورش 98  -  امریه سربازی - خرید خدمت سربازی -  زمان برگزاری کنکور ارشد 98 -  دفترچه آزمون استخدامی آموزش و پرورش 98 -  استخدام نیروی انتظامی -  ثبت نام نیروی انتظامی 98  -  مدت زمان انتظار برای دریافت وام ازدواج - امریه وزارت نیرو - آزمون استخدامی آموزش و پرورش 98  - سرباز معلم استخدامی آموزش و پرورش -امریه - حقوق ایثارگران -زمان ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش 98 - 99 - پیگیری کارت پایاین خدمت -



:: برچسب‌ها: میزان شهریه ثابت و متغیر دانشگاه غیر انتفاعی ,
:: بازدید از این مطلب : 68
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 25 خرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : nezamevazifee

 

با توجه به اعلام نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته و نزدیک شدن به کنکور سراسری و مباحث مربوط به آنها، بسیاری از داوطلبان در انتخاب هر کدام از انواع آموزش از جمله روزانه، نوبت دوم، پردیس خودگردان، مجازی و نیمه حضوری دچار تردید می‌شوند که مزایا، معایب و بخصوص شهریه آن‌ها نسبت به یکدیگر به چه شکل است.

از این رو بر آن شدیم تا بخشی از شهریه دانشگاه‌ها را در یکجا جمع کنیم.در این روز‌ها داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال 98 نتایج اولیه یا همان رتبه‌های خود آگاه و دفترچه انتخاب رشته را دریافت کرده‌اند. یکی از مهم‌ترین معیار‌های داوطلبان کنکوری برای انتخاب یا عدم انتخاب یک دانشگاه میزان شهریه دانشگاه برای تحصیل است.عزیزان همراه در این مقاله میخواهیم در خصوص شهریه دانشگاه ها برای شما دوستان مطالبی بنویسیم و امیدواریم مطالب نوشته شده در این مقاله مورد توجه و رضایت همگی شما قرار گیرد در صورت دریافت اطلاعات بیشتر میتوانید با سامانه صدای مشاور تماس حاصل نمایید.

 

 

 ,,,,,,,,,        

 "سامانه مشاوره تلفنی نظام وظیفه"

 مشاوره دهنده تخصصی خدمت سربازی

برای تماس با مشاورین ما کافیست  از تلفن ثابت و بدون گرفتن کد، با شماره 9099071611 

و از موبایل همراه اول با شماره 99225595 تماس حاصل فرمایید

تماس از صبح تا 12 شب

حتی ایام تعطیل 

,,,,,,,,

 





میزان شهریه دانشگاهای پولی

 علی‌رغم اینکه به داوطلبان آزمون کارشناسی سال 98 توصیه شده است که برای مشاهده جدول شهریه‌ها به سایت دانشگاه‌های موردنظر مراجعه نمایند، اما با یک جست‌وجوی می‌شود دریافت که بسیاری از دانشگاه‌ها از انتشار جدول شهریه‌های خود خودداری کرده‌اند و این در حالی است که همواره یکی از اولویت‌های مهم داوطلبان برای انتخاب یک شهر یا دانشگاه، میزان شهریه‌ی آن محسوب می‌شود.

در سال‌های گذشته میزان شهریه دانشگاه‌ها در دوره‌های شبانه و دانشگاه‌های غیرانتفاعی در دفترچه انتخاب رشته درج می‌شد و دانشجویان به راحتی از آن مطلع شده و بعد تصمیم به انتخاب رشته می‌گرفتند. در دفترچه انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد سال ۹۶، جدول شهریه دانشگاه‌ها درج نشده است و صراحتا از داوطلبان خواسته شده که با مراجعه به سایت دانشگاه‌های موردنظر از میزان شهریه‌های ثابت و متغیر مطلع شوند.
 
 

 

 

میزان شهریه ثابت و متغیر دانشگاه غیر انتفاعی

ابوالفضل حسنی، مدیر کل دفتر گسترش وزارت علوم تحقیقات و فناوری میزان شهریه دانشگاه‌های غیر دولتی و غیر انتفاعی در رشته‌های علوم انسانی شهریه ثابت ۳۶۰ هزار تومان، شهریه متغیر ۶۵ هزار تومان و میزان شهریه پایان نامه‌ها نیز همانند سایر دانشگاه‌ها محاسبه می‌شود.

وی افزود: میزان شهریه دانشگاه‌های غیر دولتی و غیر انتفاعی در سایر رشته‌ها، شهریه ثابت ۴۰۰ هزار تومان شهریه متغیر ۷۵ هزار تومان و شهریه پایان نامه در این رشته‌ها نیز همانند رشته‌های علوم انسانی محاسبه می‌شود. میزان شهریه برای دروس عملی در دانشگاه‌های غیرانتفاعی و غیردولتی نیز ۱.۵ برابر دروس نظری محاسبه می‌شود.





غیر از دوره روزانه دانشگاه‌ها که دانشجویان نیازی به پرداخت شهریه ندارند در سایر دوره‌ها و دانشگاه‌ها(شبانه، نیمه حضوری، مجازی، دانشگاه پیام نور و موسسات غیرانتفاعی) دانشجو ملزم است در هر ترم مبلغی را تحت عنوان شهریه تحصیلی پرداخت کند.
 
در ادامه اسامی دانشگاه‌ها و دوره‌هایی که پرداخت شهریه در آنها الزامی است آمده است:
1. شبانه نوبت دوم
2.نیمه حضوری
3.مجازی
4.دانشگاه پیام نور
5.دانشگاه ها و موسسات غیر انتفاعی
6.پردیس خودگران دانشگاه ها


 

تحصیل در نوبت دوم چگونه است و چه شرایطی دارد؟

این دوره که به تازگی از عنوان شبانه به نوبت دوم تغییر نام داده است نیز در دانشگاه‌های زیر نظر وزارت علوم تحقيقات و فن آوري، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکي يا ساير نهادهاي رسمي کشور تعریف می‌شود. دانشجویان این دوره از تمامی شرایط و امکانات تحصیلی فراهم شده در دوره روزانه برخوردار اند. به بیان دیگر کیفیت ارائه دروس، چگونگی ارزیابی دانشجو، محیط آموزشی و اساتید، فلوچارت واحدهای درسی رشته تحصیلی، آیین نامه‌های اصلی، تسهیلات و وام دانشجویی یکسان است.





افزایش 15 درصدی شهریه دانشگاه پیام نور

محمد حسنی مدیر امور مالی دانشگاه پیام نور در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان اظهار داشت: افزایش شهریه دانشگاه پیام نور با نظر هیات امنای دانشگاه صورت می گیرد ولی به طور کلی طبق مصوبه وزارت علوم سالی 15 درصد افزایش شهریه را در هر سال داریم.

وی در خصوص شهریه مقطع کارشناسی ادامه داد: شهریه ثابت این دانشگاه در سال تحصیلی 98-99 در نواحی کشوری یک و دو در حدود 140 هزار تومان و در نواحی سه، چهار و پنج حدود 115 هزار تومان است.

مدیر امور مالی دانشگاه پیام نور با بیان اینکه تفاوتی بین شهریه رشته های مختلف در گروه های مختلف از قبیل فنی و مهندسی با رشته های علوم انسانی وجود ندارد، یادآور شد: شهریه ثابت کارشناسی ارشد پیام نور در سال تحصیلی 98-99 برای کلیه ورودی ها و کلیه رشته ها ۷۱۴ هزار تومان است.

 

 

 

افزایش 25 درصدی شهریه دانشگاه غیرانتفاعی


علی آهون منش رییس دانشگاه غیرانتفاعی و موسسات غیردولتی با اشاره به میزان افزایش شهریه دانشجویان این دانشگاه اظهار داشت: افزایش شهریه دانشگاه های غیر انتفاعی بستگی به تصمیمات هیئت امنای هر دانشگاه دارد ولی بنا بر دستور العمل ابلاغی بوسیله شورای مرکزی این دانشگاه بین 15 تا 25 درصد باید باشد.

وی ادامه داد: میزان شهریه متغیر دانشجویان قدیمی 15 درصد است و شهریه ثابت و متغیر دانشجویان جدید الورود به اندازه 15 درصد بر حسب نظر اعضای هیئت امنای هر دانشگاه می تواند باشد.رییس دانشگاه غیر انتفاعی و موسسات غیر دولتی یاد آور شد: دانشجویانی که توانایی پرداخت شهریه دانشگاهی خود را به صورت یک جا ندارند با اخذ وام از صندوق رفاه دانشجویی وزارت علوم می توانند شهریه خود را به صورت اقساطی بپردازند.






مشاوره پرداخت هزینه ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد98

متقاضیان در هنگام پرداخت هزینه ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد 98 می بایست به عنوان کارت اعتباری توجه نموده و برای خرید آن نهایت دقت خود را به کار گیرند . چون در سال های گذشته با داوطلبانی مواجه بودیم که اشتباها کارت اعتباری مربوط به سایر آزمون های سازمان سنجش را خریداری کرده و موفق به استرداد هزینه پرداختی نشده اند .
پس از خرید کارت اعتباری و تکمیل فرم ثبت نام ، داوطلبان می بایست خود را برای حضور در زمان برگزاری کنکور کارشناسی ارشد 98 آماده نمایند . با توجه به ادغام ثبت نام کارشناسی ارشد 98 و ثبت نام کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد 98 داوطلبان در یک آزمون شرکت کرده و نتایج اولیه خود را از طریق کارنامه کارشناسی ارشد دریافت می کنند . اما انتخاب رشته کارشناسی ارشد 98 و انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد 98 به صورت مجزا برای پذیرش علاقه مندان صورت می گیرد

 




شهریه دانشگاه آزاد اسلامی

دانشگاه آزاد اسلامی جزو دانشگاه‌های فعال در زمینه‌‌های مختلف دانشگاهی و تحصیلات تکمیلی می‌باشد. این دانشگاه را می‌توان به دلیل داشتن امکانات و سطح علمی مناسب، محبوب‌ترین دانشگاه بعد از دانشگاه های دولتی در کشور دانست و داوطلبان علاقه زیادی به این دانشگاه دارند. به دلیل تامین هزینه این نوع دانشگاه به صورت غیر دولتی، میزان شهریه دانشگاه آزاد بالاتر از دانشگاه‌های دیگر مانند دانشگاه پیام نور، دانشگاه علمی کاربردی و ... می باشد.
۱-۱- شهریه دوره کارشناسی

میزان شهریه دانشگاه آزاد در این مقطع برای رشته‌های مختلف، متفاوت می‌باشد. به این نکته توجه داشته باشید که در چند سال اخیر میزان شهریه ثابت دانشگاه آزاد توسط خود دانشگاه تعیین می‌گردد و مقداری یکسان در واحدهای مختلف این دانشگاه ندارد.

در جدول زیر میزان شهریه ثابت و متغیر دانشگاه آزاد را مشاهده می‌کنید:

رشته                شهریه ثابت           شهریه متغیر
هنر                    ۸۰۰.۰۰۰               ۲۵۰.۰۰۰
علوم انسانی        ۳۰۰.۰۰۰               ۲۵۰.۰۰۰
فنی مهندسی      ۶۵۰.۰۰۰               ۲۵۰.۰۰۰
علوم پایه              ۴۷۰.۰۰               ۲۵۰.۰۰۰

 

 

 

شهریه دوره کارشناسی ارشد

شهریه دانشگاه آزاد دراین دوره، در چند سال اخیر با افزایش نسبتا فاحشی روبرو بوده که سبب شده کمی پرداخت شهریه در مقطع ارشد برای داوطلبان سخت باشد. به طور تقریبی شهریه کامل کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی بین ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان تا ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است. علاوه بر آن اینکه در ترم آخر دانشجو ملزم به احذ ۶ واحد پایان‌نامه است که خود هزینه نسبتا بالایی دربر خواهد داشت.

 

 

شهریه دانشگاه غیر انتفاعی

برای آشنایی بیشتر شما با این دانشگاه لازم است بگوییم که آموزش عالی غیرانتفاعی توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی که بالاترین نهاد فرهنگی کشور است، به تصویب رسیده و به صورت مستقل تحت نظر هیئت امنای دانشگاه اداره می‌شود و از بودجه غیردولتی استفاده می‌کند. درضمن نحوه پذیرش داوطلبان در دانشگاه غیر انتفاعی از طریق شرکت در آزمون‌های سراسری سازمان سنجش آموزش کشور صورت می‌گیرد. حال به موضوع شهریه در این دانشگاه‌ها می‌پردازیم:

 

 


شهریه دوره کارشناسی

میزان شهریه ثابت دانشگاه غیرانتفاعی در مقطع کارشناسی سایر گروه‌‌های آموزشی 350 تا 450 هزار تومان می‌باشد که همانند آنچه ذکر شد، این نوسان به دلیل وجود رشته‌های فنی و آزمایشگاهی است.

میزان شهریه متغیر در دانشگاه غیر انتفاعی به شرح زیر می‌باشد:

 هزینه هر واحد درسی عمومی: ۱۷ هزار تومان
 هزینه هر واحد درسی پایه نظری:۲۶ هزار تومان
 هزینه هر واحد درسی اصلی و تخصصی: ۲۸ هزار تومان






میزان شهریه دانشگاه شبانه در مقطع کارشناسی ارشد  98

هر یک از دانشگاه های روزانه به میزان 50 درصد ظرفیت رشته های خود ، برای مقطع کارشناسی ارشد در دوره های نوبت دوم دانشجو جذب می کنند. با توجه به آنکه عبارت نوبت دوم یا شبانه ، در مدرک فارغ التحصیلی قید نمی شود ، بسیاری از داوطلبان حتی با وجود شهریه بالا تمایل به تحصیل در این دانشگاه ها را دارند. معمولا اتمام دوره تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد حدود 2 سال به طول می انجامد و دانشجویان می توانند 8 الی 12 واحد تحصیلی را در هر نیمسال بگذرانند


 



میزان افزایش شهریه چقدر است؟


ممکن است برای برخی از داوطلبان این سوال پیش بیاید که آیا شهریه تصویب شده دانشگاه‌ها برای سال تحصیلی آینده، نسبت به سال گذشته با افزایش همراه بوده است یا خیر. همچنین اطلاع از اینکه این افزایش به چه میزان بوده است نیز می‌تواند جالب باشد. در همین زمینه، به بررسی شهریه مصوب دانشگاه بین‌المللی امام خمینی قزوین در چهار سال اخیر پرداخته‌ایم.


 



شرایط انصراف از دانشگاه روزانه 98

شرایط انصراف از دانشگاه روزانه سال 98 هر داوطلب تنها یک بار در طول تحصیل خود در دوره روزانه می تواند اقدام به انصراف از دانشگاه دولتی نماید و پس از آن در کنکور سراسری شرکت و دوباره در دوره روزانه پذیرفته شود.

داوطلبان آقا در صورت انصراف از دانشگاه 98 ممکن است دچار مشکل خدمت وظیفه سربازی شوند و در صورتی می توانند در کنکور سال بعد شرکت نمایند و از معافیت تحصیلی بهره ببرند که در ترم مجاز از تحصیل انصراف داده باشند و یا پس از انصراف هیچ گونه مدرکی اعم از کاردانی برای داوطلبان دوره کارشناسی دریافت نکرده باشند.





انصراف از دانشگاه روزانه شامل چه کسانی می شود؟

دانشجویان دوره روزانه که قصد انصراف از دانشگاه روزانه و شرکت دوباره و ثبت نام کنکور 98 را دارند به چهاردسته تقسیم می شوند:(شرایط انصراف از دانشگاه روزانه)

دسته اول: در صورتی که دانشجویی پس از انتخاب رشته 98 در دانشگاه و رشته ی روزانه پذیرفته شود و پس از قبولی, از انتخاب رشته خود پشیمان شده و در رشته ای که پذیرفته شده است ثبت نام ننماید باز هم به دلیل اینکه مانع قبولی فرد دیگری در آن رشته و دانشگاه شده و خود نیز در آن رشته تحصیل ننموده نمی تواند در کنکور سراسری 99 بعد شرکت نماید.


دسته دوم: در صورتی که داوطلبی در رشته روزانه پذیرفته شود و در آن ثبت نام نماید, اما در کلاس ها حاضر نشود. این غیاب او منزله انصراف از تحصیل است و در این صورت نیز داوطلب نمی تواند در کنکور سراسری 98 شرکت نماید.


دسته سوم: در صورتی که دانشجویی در رشته ای روزانه پذیرفته شود و ثبت نام نماید و وارد دانشگاه شود ولی در ترم های اول یا دوم اقدام به انصراف از تحصیل نماید باز هم نمی تواند در کنکور 98 شرکت نماید و مشمول محرومیت یک ساله از کنکور سراسری می شود.


دسته چهارم: داوطلبانی که در دوره روزانه در مقاطع کارشناسی (ترم سوم و بعد از آن) کارشناسی ارشد و دکترا در حال تحصیل هستند و تصمیم به انصراف از تحصیل و شرکت دوباره در کنکور سراسری 98 می نمایند. این داوطلبان می بایست حتما تا قبل از تاریخ 30 بهمن ماه برای دانشجویان کارشناسی و 10 دی ماه برای دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا, فرم شماره3, انصراف از تحصیل را پر کنند و تحویل دانشگاه دهند. یعنی در صورتی که قبل از تاریخ مقرر شده از دانشگاه خود انصراف دهند شرکت آن ها در کنکور 98 بلامانع است.


منبع:شهریه  دانشگاه دولتی روزانه چقدر است؟

 

 

کد سخا - استخدام وزارت دفاع -اعزام به خدمت -سهمیه ایثارگران در کنکور 98 -پیام آوران بهداشت -استخدامی نیروی انتظامی 98 -قیمت خرید خدمت سربازی-معافیت پزشکی چشم -استعلام آنلاین کارت پایان خدمت -حقوق سربازان در سال 98 -حقوق ایثارگران چقدر است -نتایج میانجیگری -ثبت نام سرباز معلم 98 -حقوق سربازان -مدت خدمت سربازی در سال 98 -سایت ثبت نام سرباز معلم -کد رهگیری کارت ایثار ارتش -مزایای کارت ایثارگری -بخشنامه سرباز معلم 98-زمان ثبت نام ازمون استخدامی اموزش و پرورش -کد سخا -استخدام آموزش و پرورش 98  -  امریه سربازی - خرید خدمت سربازی -  زمان برگزاری کنکور ارشد 98 -  دفترچه آزمون استخدامی آموزش و پرورش 98 -  استخدام نیروی انتظامی -  ثبت نام نیروی انتظامی 98  -  مدت زمان انتظار برای دریافت وام ازدواج - امریه وزارت نیرو - آزمون استخدامی آموزش و پرورش 98  - سرباز معلم استخدامی آموزش و پرورش -امریه - حقوق ایثارگران -زمان ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش 98 - 99 - پیگیری کارت پایاین خدمت -



:: برچسب‌ها: میزان شهریه ثابت و متغیر دانشگاه غیر انتفاعی ,
:: بازدید از این مطلب : 82
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 25 خرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : nezamevazifee

شرایط لغو معاف از رزم خدمت سربازی

 

 

دوستان عزیز ما در این مقاله میخواهیم در خصوص معافیت ها از جمله معافیت از رزم و نحوه لغو ان برایتان مطالبی بنویسیم و امیدواریم مطالب امده در این سایت مورد توجه و رضایت همگی شما دوستان قرار گیرد عناوین ویژه در این سایت 

 

معاف از رزم چیست؟

شرایط معاف از رزم شدن

معایب معاف از رزم

مزایای معاف از رزم

 

که به طور مفصل توضیح داده ایم عزیزان توجه داشته باشید در صورت داشتن هرگونه سوال دیگر میتوانید با سامانه صدای مشاور تماس حاصل کرده و از راهنمایی مشاوران این مرکز بهره مند شوید.

 

 

 ,,,,,,,,,        

 "سامانه مشاوره تلفنی نظام وظیفه"

 مشاوره دهنده تخصصی خدمت سربازی

برای تماس با مشاورین ما کافیست  از تلفن ثابت و بدون گرفتن کد، با شماره 9099071611 

و از موبایل همراه اول با شماره 99225595 تماس حاصل فرمایید

تماس از صبح تا 12 شب

حتی ایام تعطیل 

,,,,,,,,

 

 

 

معاف از رزم چیست؟

معاف از رزم درواقع به حالتی می گویند که فرد دارای یک بیماری خاص است اما درجه ی آن بیماری در حدی نیست که او را به طور دائم معاف از خدمت کند. بنابراین در این حالت افراد بایستی به خدمت سربازی بروند اما از انجام برخی از وظایف معاف هستند.

 

 

 

شرایط معاف از رزم شدن

برای معاف از رزم شدن باید از یک سری شرایط برخوردار بود.این شرایط هستند که در کمیسیون پزشکی حکم به معاف از رزم بودن شما می دهند.
از جمله این شرایط می توان مشکلات جسمی مانند: ایراد در پاها یا دستان، چشم و گوش را نام برد، یا مشکلات روحی مانند عدم تعادل روانی، تشنج هنگام کار، سردردهای ناگهانی و وضعیت نابسامان زندگی به حکم دادگاه.

 

 

معایب معاف از رزم

از بزرگترین معایب معاف از رزم بودن آن است که شما همان خدمتی را کرده اید که دیگران کرده اند.ولی در کارت پایان خدمتتان معاف از رزم درج شده است.

ارگان های دولتی افرادی که معافیت از رزم دارند را استخدام نمی کنند مگر کاری کنید که استثنا برایتان قائل شوند!

از معایب معاف از رزم می توان به پذیرفته نشدن شما در سپاه، ارتش و نیروی انتظامی و ارگان های دیگر اشاره کرد.

بهانه ای برای رد شما در مصاحبه های استخدامی در آخرین لحظه خواهد شد.

اگر دلیل معافیت از رزم بودن شما با شغلی که خواهان آن هستید در ارتباط باشد شما رد خواهید شد.مثلا اگر چشمتان ضعیف است در خلبانی، رانندگی رد خواهید شد.

در پایان می توان گفت اگر ناتوانی هم دارید به صورت عادی پذیرش شوید.مسئولان کادری شما معمولا این درک را خواهند داشت که اگر کاری را نمی توانید انجام دهید به شما فشار نیاورند.اگر هم خلاف این اتفاق افتاد بدانید هر چه است دو سال است و تمام می شود.برای وظیفه هایی که تحصیلات بالای دیپلم دارند و لباس کادر می پوشند معاف از رزم بودنشان یا نبودنشان تفاوت ندارد.غیر از اینکه هفته ای یک بار در صبحگاه رژه بروند آن هم با مسئول یگان اگر صحبت کنند ۹۹ درصد اجازه می دهد که رژه نروند.و در وقت صبحگاه فعالیت دیگری را انجام دهند.

با رشد تحصیلات مسئولان و جوان تر شدن قشر نظامی که جنگ ندیده اند رفتارهای خوب و دوستانه ای با سربازان می شود.اگر وظیفه شناس باشید و معدود کارهایی را که از شما می خواهند را انجام دهید، مشکلی نخواهید داشت.ناگفته نماند مسئولتان اگر آدم سختگیر و غیر منعطفی باشد زیاد به حالتان فرق نمی کند که معاف از رزم باشید یا نباشید.حتی در بسیاری از مواقع باید مخفی کنید که معاف از رزم هستید.تا در این صورت به پاشنه آشیلتان تبدیل نشود و این ها بخشی از معایب معاف از رزم بودن است.

 

 

مزایای معاف از رزم


از جمله مزایای معاف از رزم بودن می توان موارد زیر را نام برد:

عدم انجام فعالیت های شدید بدنی در دوره ی آموزشی و نیز دوره ی سربازی
عدم اعزام به اردو ها
عدم انجام رژه
عدم اعزام به میدان تیر
عدم حمل اسلحه
اینکه در خدمت تفنگ دست نگیرید شما را از برخی مسئولیت ها مانند دریافت و تحویل تفنگ و تیر رها می سازد.

 

 

 

بیماری های معافیت پزشکی 

بیماری های عمومی
بیماری های غدد مترشحه داخلی
بیماری های پوست و بافت های زیر پوست
بیماری هایی داخلی مغز و اعصاب (نورولوژی)
بیماری های اعصاب و روان
بیماری های جراحی مغز واعصاب
بیماری های ریه و قفسه صدری
بیماری های استخوان (اسکلت)
بیماری های دستگاه گوارش و جراحی عمومی
بیماری های خون و انکولوژی (بدخیمی ها)
بیماری های دستگاه ادراری تناسلی
بیماری های فک و دهان و دندان
بیماری های چشم و عوارض بینایی
بیماری های گوش ، حلق و بینی
بیماری های قلب و عروق
بیماری های روماتولوژی و بافت همبند
بیماری های عفونی

 

چه بیماری هایی شامل معافیت از رزم و خدمات رزم می شوند؟

اکنون بهتر است با نوع بیماری هایی که معافیت از رزم به آن ها تعلق می گیرد بیشتر آشنا شوید.

برخی عارضه ها و بیماری ها در حد جدی نیستند که فرد از انجام امور زندگی خود باز بماند. در این بیماری ها صرفا نیاز است احتیاط بیشتری در زندگی نماید و از فعالیت های سنگین خودداری کند. در این صورت بنا بر قوانین معافیت پزشکی سازمان نظام وظیفه این افراد از شرکت در دوره آموزشی منع می شوند و دوره آموزشی نظام وظیفه را طی نمی کنند.

 

 

چطور معافی بگیرم؟


به سایت نیروی انتظامی مراجعه کنید. در قسمت مربوط به نظام وظیفه اهم آیین نامه معافیت را خواهید دید. خیلی ریز و با جزئیات شرح داده شده و از بس ریز و با جزئیات است از آن سر در نخواهید آورد. پس یک جست و جویی در اینترنت بکنید. شما تنها مشمول وظیفه ایران نیستید. به همین دلیل فضای وب پر است از فوروم هایی برای بحث درباره معافیت. این فوروم ها مثل دوران حبس می ماند. آدم با انواع خلافکاری ها و کلک ها و چشم بندی های عجیب (و گاه خطرناک) آشنا می شود. خوب آنجا را بجویید. با خودتان صادق باشید: آیا می توانید بروید خدمت؟ چهار ستون بدنتان سالم است (انشاءالله)؟ پس خوب گوش کنید: یکی از دوستان من ۹ ماه است از طریق یکی از همین راه های عملی / تخیلی دنبال معافی رفته و هنوز کارش درست نشده. ۹ ماه. و خواهید فهمید که مثل او بسیارند. اگر مثل بچه آدم می افتاد در دل ماجرا کمتر از یک سال دیگر ترخیص می شد. شیک و تمیز. بنابراین اوضاعتان حاد نیست. بزنید به دل حادثه.

 

 

تا کی وقت دارم؟

یکی از مراحل فارغ التحصیلی شامل ارائه نامه ای است محرمانه از آموزش دانشکده تان به حوزه نظام وظیفه.

در آن نامه تاریخی ذکر شده. آن تاریخ می تواند تاریخ گرفتن آخرین امضای تسویه حساب شما باشد یا (در کمال نامردی) تاریخ ابلاغ نمره آخرین واحد درس تان. شما دقیقاً تا پایان وقت اداری شش ماه پس از آن تاریخ مهلت دارید که مدارکتان را برای حوزه نظام وظیفه پست کنید. هر چه از این زمان بگذرد رسماً اضافه خدمت شامل حالتان می شود.

 

 

از کجا باید شروع کنم؟

بروید به پست. هر دفتر پستی که نزدیکتان هست. یک دفترچه ۵۰۰ تومانی آماده به خدمت بگیرید. فرم ها را پر کنید. جاهایی را که باید امضا کنید امضا کنید. عکس ها را بچسانید. از زبان زرگری دفترچه کذایی دلخور نشوید و به درک خودتان شک نکنید. بعداً توضیح می دهم که این ابهام و پیچیدگی (ظاهری) قسمتی از مراسم اهلیت است. وقتی همه چیز کامل شد، لزومی ندارد تمام ۶ ماه را صبر کنید. باید یک سری محاسبات ریاضی انجام بدهید. شما تقریباً می توانید درباره تاریخ اعزامتان تصمیم بگیرید. مسئله ای که بعدها خواهید فهمید خیلی خیلی مهم است.

 


معافیت کفالت

معافیت کفالت به معافیتی گفته می‌شود که به دلیل سرپرستی از افراد خانواده به شخص مشمول داده می‌شود. معافیت کفالت در شرایط زیر داده می‌شود:

پدر ۷۰ سال تمام و بالاتر
پدر کمتر از ۷۰ سال که به تشخیص شورای پزشکی وظیفه عمومی نیازمند مراقبت باشد.
مادر فاقد همسر (همسر مادر فوت شده یا از یکدیگر طلاق گرفته باشند) یا شوهر مادر (ناپدری مشمول) که بیش از ۷۰ سال سن داشته باشد یا به تشخیص شورای پزشکی وظیفه عمومی بیمار و نیازمند به مراقبت باشد.
پدربزرگ (پدری یا مادری) فاقد فرزند پسر که بیش از ۷۰ سال سن داشته یا نیازمند مراقب به تشخیص شورای پزشکی وظیفه عمومی باشد.
مادربزرگ (پدری یا مادری) فاقد همسر و فرزند پسراست.
برادر بیش از ۱۸ سال فاقد همسر، فاقد فرزند سالم بالای ۱۸ سال و فاقد پدر، که به تشخیص شورای پزشکی نیازمند مراقبت باشد.
خواهر بیمار بیش از ۱۸ سال فاقد پدر، همسر و فرزند که نیازمند مراقبت به تشخیص شورای پزشکی وظیفه عمومی است.
خواهر مجرد ازدواج نکرده، فاقد پدر دارای سن ۱۸ تا ۲۴ سال تمام باشد.
خواهر و برادر صغیر که فاقد پدر باشند.
برای احراز شرایط معافیت کفالت علاوه بر موارد فوق، داشتن سه شرط ذیل برای کلیه متقاضیان معافیت کفالت الزامی است:

فرد به سن مشمولیت رسیده باشد.
مشمول فاقد غیبت باشد.
مشمول یگانه مراقب و نگهدارنده از شخص مکفول (پدر، مادر، خواهر، برادر، پدربزرگ، مادربزرگ) باشد و در صورتی‌که مشمول دارای برادر بالای ۱۸ سال دیگری نیز باشد، در صورتی واجد شرایط معافیت کفالت است که بنا به تشخیص شورای پزشکی وظیفه عمومی آن برادر قادر به سرپرستی و مراقبت از شخص مکفول نباشد.
در معافیت کفالت جد و جده، پدربزرگ و مادربزرگ باید فاقد نوه ذکور بالای ۱۸ سال سالم دیگری باشند و در معافیتهایی که نداشتن پدر شرط است مانند کفالت خواهر و برادر صغیر و امثالهم چنانچه پدر با رای مراجع قضایی زندانی بوده و حداقل یکسال از حبس قطعی وی باقی‌مانده باشد نیز مشمولان می‌توانند در صورت دارا بودن شرایط تقاضای کفالت کند.

 

 

معافیت تحصیلی

معافیت تحصیلی جزو معافیت‌های موقت است، به این معنی که دانش‌آموزان و دانشجویان تا زمانی که تحصیل می‌کنند از خدمت معاف هستند.

 

 

معافیت سه‌برادری

در اردیبهشت ماه سال ۱۳۸۸، مسئولین سازمان وظیفه عمومی جمهوری اسلامی ایران به دلیل تراکم بیش از حد مشمولین خدمت سربازی، قوانین جدید معافیت را اعلام کردند. یکی از این قوانین، قانون معافیت سه برادری بود. طبق این قانون یکی از فرزندان خانواده‌هایی که ۳ فرزند آنان خدمت دوره ضرورت را انجام داده‌اند، از انجام خدمت دوره ضرورت معاف است.

با اعلام این خبر موجی از شادی، جوانان مشمول این قانون را فرا گرفت. از اوایل خرداد ماه این قانون عملیاتی شد و هزاران جوان مشمول این قانون مدارک خود را جهت معافیت به دفاتر پلیس+۱۰ در سراسر کشور تحویل دادند.

چند ماه از اجرای این قانون گذشت ولی از کارت معافیت مشمولین این قانون که مدارک خود را تحویل داده بودند خبری نشد. در مهرماه، سردار زاده کمند، رئیس سازمان وظیفه عمومی اعلام کرد به دلیل زمانبر بودن صدور کارت‌ها به صورت دستی، صدور کارت هوشمند معافیت برای مشمولین این قانون از آذر ماه آغاز می‌شود و در صورت نیاز فوری، مشمولین این قانون می‌توانند از رده‌های وظیفه عمومی گواهی موقت دریافت کنند.

متأسفانه گواهی موقت وعده داده شده توسط مسئولین سازمان وظیفه عمومی برای بسیاری از سازمان‌ها، ادارات و شرکت‌ها قابل قبول نبود و مشمولین این قانون همچنان در انتظار دریافت کارت معافیت ماندند.

در تاریخ ۲۹ آبان ۱۳۸۸ سردار زاده کمند در مصاحبه‌ای با جام جم اعلام کرد: «بررسی پرونده این افراد که بالغ بر ۲۸۵ هزار نفر می‌باشند در مراحل نهایی است و از آنجایی که صدور کارت دستی برای این تعداد به بیش از ۷ ماه زمان نیاز دارد لذا پیش‌بینی گردیده‌است از آذرماه ۱۳۸۸ صدور کارت هوشمند را که حداکثر ظرف سه ماه به اتمام می‌رسد داشته باشیم.»

این در حالی بود که رئیس سازمان وظیفه عمومی در اواخر مهر ماه اعلام کرده بود: «از ابتدای سه‌ماهه چهارم امسال، کارت‌های هوشمند معافیت صادر خواهد شد. تاکنون ۲۶۰ هزار نفر واجد شرایط استفاده از معافیت سه برادری شده‌اند. امیدواریم در دوماهه آغاز صدور کارت‌های هوشمند برای تمامی این مشمولان کارت معافیت هوشمند صادر شود.»

آذر ماه فرا رسید و همچنان خبری از کارت‌های معافیت ۳ برادری نبود. در اواسط آذر ماه مسئولین سازمان وظیفه عمومی اعلام کردند پرونده‌های سربازان مشمول این قانون، بررسی شده و آماده صدور کارت می‌باشد و کارت همه مشمولین این قانون (اعم از سرباز و غیر سرباز) تا پایان سال صادر می‌شود. همچنین اعلام شد تمامی مشمولین این قانون، با فراخوان، بایستی به حوزه‌های وظیفه عمومی مراجعه کرده و یک فیش ۷۰۰۰ تومانی و فرم تعهد دیگری را تکمیل نمایند.

 «طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده در این سازمان، اقدام‌های لازم جهت صدور کارت معافیت مشمولانی که مدارک خود را برای معافیت پسر چهارم خانواده‌ای که ۳ برادر خدمت کرده دارند، آغاز شده و کارت معافیت این افراد تا پایان سال ۱۳۸۸ صادر خواهد شد.».

با نزدیک شدن به روزهای پایانی سال، روز به روز احتمال تحقق وعده‌های مسئولین سازمان وظیفه عمومی کمتر می‌شد. در تاریخ ۵ اسفند ماه سردار زاده کمند اعلام کرد از روز شنبه مورخ ۸ اسفند ۱۳۸۸، کارت هوشمند معافیت ۳ برادری در سراسر کشور صادر می‌شود.

 

 منبع:شرایط لغو معاف از رزم خدمت سربازی

 

 

 

 

کد سخا - استخدام وزارت دفاع -اعزام به خدمت -سهمیه ایثارگران در کنکور 98 -پیام آوران بهداشت -استخدامی نیروی انتظامی 98 -قیمت خرید خدمت سربازی-معافیت پزشکی چشم -استعلام آنلاین کارت پایان خدمت -حقوق سربازان در سال 98 -حقوق ایثارگران چقدر است -نتایج میانجیگری -ثبت نام سرباز معلم 98 -حقوق سربازان -مدت خدمت سربازی در سال 98 -سایت ثبت نام سرباز معلم -کد رهگیری کارت ایثار ارتش -مزایای کارت ایثارگری -بخشنامه سرباز معلم 98-زمان ثبت نام ازمون استخدامی اموزش و پرورش -کد سخا -استخدام آموزش و پرورش 98  -  امریه سربازی - خرید خدمت سربازی -  زمان برگزاری کنکور ارشد 98 -  دفترچه آزمون استخدامی آموزش و پرورش 98 -  استخدام نیروی انتظامی -  ثبت نام نیروی انتظامی 98  -  مدت زمان انتظار برای دریافت وام ازدواج - امریه وزارت نیرو - آزمون استخدامی آموزش و پرورش 98  - سرباز معلم استخدامی آموزش و پرورش -امریه - حقوق ایثارگران -زمان ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش 98 - 99 - پیگیری کارت پایاین خدمت -



:: برچسب‌ها: شرایط لغو معاف از رزم خدمت ,
:: بازدید از این مطلب : 87
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 25 خرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : nezamevazifee

شرایط لغو معاف از رزم خدمت سربازی

 

 

دوستان عزیز ما در این مقاله میخواهیم در خصوص معافیت ها از جمله معافیت از رزم و نحوه لغو ان برایتان مطالبی بنویسیم و امیدواریم مطالب امده در این سایت مورد توجه و رضایت همگی شما دوستان قرار گیرد عناوین ویژه در این سایت 

 

معاف از رزم چیست؟

شرایط معاف از رزم شدن

معایب معاف از رزم

مزایای معاف از رزم

 

که به طور مفصل توضیح داده ایم عزیزان توجه داشته باشید در صورت داشتن هرگونه سوال دیگر میتوانید با سامانه صدای مشاور تماس حاصل کرده و از راهنمایی مشاوران این مرکز بهره مند شوید.

 

 

 ,,,,,,,,,        

 "سامانه مشاوره تلفنی نظام وظیفه"

 مشاوره دهنده تخصصی خدمت سربازی

برای تماس با مشاورین ما کافیست  از تلفن ثابت و بدون گرفتن کد، با شماره 9099071611 

و از موبایل همراه اول با شماره 99225595 تماس حاصل فرمایید

تماس از صبح تا 12 شب

حتی ایام تعطیل 

,,,,,,,,

 

 

 

معاف از رزم چیست؟

معاف از رزم درواقع به حالتی می گویند که فرد دارای یک بیماری خاص است اما درجه ی آن بیماری در حدی نیست که او را به طور دائم معاف از خدمت کند. بنابراین در این حالت افراد بایستی به خدمت سربازی بروند اما از انجام برخی از وظایف معاف هستند.

 

 

 

شرایط معاف از رزم شدن

برای معاف از رزم شدن باید از یک سری شرایط برخوردار بود.این شرایط هستند که در کمیسیون پزشکی حکم به معاف از رزم بودن شما می دهند.
از جمله این شرایط می توان مشکلات جسمی مانند: ایراد در پاها یا دستان، چشم و گوش را نام برد، یا مشکلات روحی مانند عدم تعادل روانی، تشنج هنگام کار، سردردهای ناگهانی و وضعیت نابسامان زندگی به حکم دادگاه.

 

 

معایب معاف از رزم

از بزرگترین معایب معاف از رزم بودن آن است که شما همان خدمتی را کرده اید که دیگران کرده اند.ولی در کارت پایان خدمتتان معاف از رزم درج شده است.

ارگان های دولتی افرادی که معافیت از رزم دارند را استخدام نمی کنند مگر کاری کنید که استثنا برایتان قائل شوند!

از معایب معاف از رزم می توان به پذیرفته نشدن شما در سپاه، ارتش و نیروی انتظامی و ارگان های دیگر اشاره کرد.

بهانه ای برای رد شما در مصاحبه های استخدامی در آخرین لحظه خواهد شد.

اگر دلیل معافیت از رزم بودن شما با شغلی که خواهان آن هستید در ارتباط باشد شما رد خواهید شد.مثلا اگر چشمتان ضعیف است در خلبانی، رانندگی رد خواهید شد.

در پایان می توان گفت اگر ناتوانی هم دارید به صورت عادی پذیرش شوید.مسئولان کادری شما معمولا این درک را خواهند داشت که اگر کاری را نمی توانید انجام دهید به شما فشار نیاورند.اگر هم خلاف این اتفاق افتاد بدانید هر چه است دو سال است و تمام می شود.برای وظیفه هایی که تحصیلات بالای دیپلم دارند و لباس کادر می پوشند معاف از رزم بودنشان یا نبودنشان تفاوت ندارد.غیر از اینکه هفته ای یک بار در صبحگاه رژه بروند آن هم با مسئول یگان اگر صحبت کنند ۹۹ درصد اجازه می دهد که رژه نروند.و در وقت صبحگاه فعالیت دیگری را انجام دهند.

با رشد تحصیلات مسئولان و جوان تر شدن قشر نظامی که جنگ ندیده اند رفتارهای خوب و دوستانه ای با سربازان می شود.اگر وظیفه شناس باشید و معدود کارهایی را که از شما می خواهند را انجام دهید، مشکلی نخواهید داشت.ناگفته نماند مسئولتان اگر آدم سختگیر و غیر منعطفی باشد زیاد به حالتان فرق نمی کند که معاف از رزم باشید یا نباشید.حتی در بسیاری از مواقع باید مخفی کنید که معاف از رزم هستید.تا در این صورت به پاشنه آشیلتان تبدیل نشود و این ها بخشی از معایب معاف از رزم بودن است.

 

 

مزایای معاف از رزم


از جمله مزایای معاف از رزم بودن می توان موارد زیر را نام برد:

عدم انجام فعالیت های شدید بدنی در دوره ی آموزشی و نیز دوره ی سربازی
عدم اعزام به اردو ها
عدم انجام رژه
عدم اعزام به میدان تیر
عدم حمل اسلحه
اینکه در خدمت تفنگ دست نگیرید شما را از برخی مسئولیت ها مانند دریافت و تحویل تفنگ و تیر رها می سازد.

 

 

 

بیماری های معافیت پزشکی 

بیماری های عمومی
بیماری های غدد مترشحه داخلی
بیماری های پوست و بافت های زیر پوست
بیماری هایی داخلی مغز و اعصاب (نورولوژی)
بیماری های اعصاب و روان
بیماری های جراحی مغز واعصاب
بیماری های ریه و قفسه صدری
بیماری های استخوان (اسکلت)
بیماری های دستگاه گوارش و جراحی عمومی
بیماری های خون و انکولوژی (بدخیمی ها)
بیماری های دستگاه ادراری تناسلی
بیماری های فک و دهان و دندان
بیماری های چشم و عوارض بینایی
بیماری های گوش ، حلق و بینی
بیماری های قلب و عروق
بیماری های روماتولوژی و بافت همبند
بیماری های عفونی

 

چه بیماری هایی شامل معافیت از رزم و خدمات رزم می شوند؟

اکنون بهتر است با نوع بیماری هایی که معافیت از رزم به آن ها تعلق می گیرد بیشتر آشنا شوید.

برخی عارضه ها و بیماری ها در حد جدی نیستند که فرد از انجام امور زندگی خود باز بماند. در این بیماری ها صرفا نیاز است احتیاط بیشتری در زندگی نماید و از فعالیت های سنگین خودداری کند. در این صورت بنا بر قوانین معافیت پزشکی سازمان نظام وظیفه این افراد از شرکت در دوره آموزشی منع می شوند و دوره آموزشی نظام وظیفه را طی نمی کنند.

 

 

چطور معافی بگیرم؟


به سایت نیروی انتظامی مراجعه کنید. در قسمت مربوط به نظام وظیفه اهم آیین نامه معافیت را خواهید دید. خیلی ریز و با جزئیات شرح داده شده و از بس ریز و با جزئیات است از آن سر در نخواهید آورد. پس یک جست و جویی در اینترنت بکنید. شما تنها مشمول وظیفه ایران نیستید. به همین دلیل فضای وب پر است از فوروم هایی برای بحث درباره معافیت. این فوروم ها مثل دوران حبس می ماند. آدم با انواع خلافکاری ها و کلک ها و چشم بندی های عجیب (و گاه خطرناک) آشنا می شود. خوب آنجا را بجویید. با خودتان صادق باشید: آیا می توانید بروید خدمت؟ چهار ستون بدنتان سالم است (انشاءالله)؟ پس خوب گوش کنید: یکی از دوستان من ۹ ماه است از طریق یکی از همین راه های عملی / تخیلی دنبال معافی رفته و هنوز کارش درست نشده. ۹ ماه. و خواهید فهمید که مثل او بسیارند. اگر مثل بچه آدم می افتاد در دل ماجرا کمتر از یک سال دیگر ترخیص می شد. شیک و تمیز. بنابراین اوضاعتان حاد نیست. بزنید به دل حادثه.

 

 

تا کی وقت دارم؟

یکی از مراحل فارغ التحصیلی شامل ارائه نامه ای است محرمانه از آموزش دانشکده تان به حوزه نظام وظیفه.

در آن نامه تاریخی ذکر شده. آن تاریخ می تواند تاریخ گرفتن آخرین امضای تسویه حساب شما باشد یا (در کمال نامردی) تاریخ ابلاغ نمره آخرین واحد درس تان. شما دقیقاً تا پایان وقت اداری شش ماه پس از آن تاریخ مهلت دارید که مدارکتان را برای حوزه نظام وظیفه پست کنید. هر چه از این زمان بگذرد رسماً اضافه خدمت شامل حالتان می شود.

 

 

از کجا باید شروع کنم؟

بروید به پست. هر دفتر پستی که نزدیکتان هست. یک دفترچه ۵۰۰ تومانی آماده به خدمت بگیرید. فرم ها را پر کنید. جاهایی را که باید امضا کنید امضا کنید. عکس ها را بچسانید. از زبان زرگری دفترچه کذایی دلخور نشوید و به درک خودتان شک نکنید. بعداً توضیح می دهم که این ابهام و پیچیدگی (ظاهری) قسمتی از مراسم اهلیت است. وقتی همه چیز کامل شد، لزومی ندارد تمام ۶ ماه را صبر کنید. باید یک سری محاسبات ریاضی انجام بدهید. شما تقریباً می توانید درباره تاریخ اعزامتان تصمیم بگیرید. مسئله ای که بعدها خواهید فهمید خیلی خیلی مهم است.

 


معافیت کفالت

معافیت کفالت به معافیتی گفته می‌شود که به دلیل سرپرستی از افراد خانواده به شخص مشمول داده می‌شود. معافیت کفالت در شرایط زیر داده می‌شود:

پدر ۷۰ سال تمام و بالاتر
پدر کمتر از ۷۰ سال که به تشخیص شورای پزشکی وظیفه عمومی نیازمند مراقبت باشد.
مادر فاقد همسر (همسر مادر فوت شده یا از یکدیگر طلاق گرفته باشند) یا شوهر مادر (ناپدری مشمول) که بیش از ۷۰ سال سن داشته باشد یا به تشخیص شورای پزشکی وظیفه عمومی بیمار و نیازمند به مراقبت باشد.
پدربزرگ (پدری یا مادری) فاقد فرزند پسر که بیش از ۷۰ سال سن داشته یا نیازمند مراقب به تشخیص شورای پزشکی وظیفه عمومی باشد.
مادربزرگ (پدری یا مادری) فاقد همسر و فرزند پسراست.
برادر بیش از ۱۸ سال فاقد همسر، فاقد فرزند سالم بالای ۱۸ سال و فاقد پدر، که به تشخیص شورای پزشکی نیازمند مراقبت باشد.
خواهر بیمار بیش از ۱۸ سال فاقد پدر، همسر و فرزند که نیازمند مراقبت به تشخیص شورای پزشکی وظیفه عمومی است.
خواهر مجرد ازدواج نکرده، فاقد پدر دارای سن ۱۸ تا ۲۴ سال تمام باشد.
خواهر و برادر صغیر که فاقد پدر باشند.
برای احراز شرایط معافیت کفالت علاوه بر موارد فوق، داشتن سه شرط ذیل برای کلیه متقاضیان معافیت کفالت الزامی است:

فرد به سن مشمولیت رسیده باشد.
مشمول فاقد غیبت باشد.
مشمول یگانه مراقب و نگهدارنده از شخص مکفول (پدر، مادر، خواهر، برادر، پدربزرگ، مادربزرگ) باشد و در صورتی‌که مشمول دارای برادر بالای ۱۸ سال دیگری نیز باشد، در صورتی واجد شرایط معافیت کفالت است که بنا به تشخیص شورای پزشکی وظیفه عمومی آن برادر قادر به سرپرستی و مراقبت از شخص مکفول نباشد.
در معافیت کفالت جد و جده، پدربزرگ و مادربزرگ باید فاقد نوه ذکور بالای ۱۸ سال سالم دیگری باشند و در معافیتهایی که نداشتن پدر شرط است مانند کفالت خواهر و برادر صغیر و امثالهم چنانچه پدر با رای مراجع قضایی زندانی بوده و حداقل یکسال از حبس قطعی وی باقی‌مانده باشد نیز مشمولان می‌توانند در صورت دارا بودن شرایط تقاضای کفالت کند.

 

 

معافیت تحصیلی

معافیت تحصیلی جزو معافیت‌های موقت است، به این معنی که دانش‌آموزان و دانشجویان تا زمانی که تحصیل می‌کنند از خدمت معاف هستند.

 

 

معافیت سه‌برادری

در اردیبهشت ماه سال ۱۳۸۸، مسئولین سازمان وظیفه عمومی جمهوری اسلامی ایران به دلیل تراکم بیش از حد مشمولین خدمت سربازی، قوانین جدید معافیت را اعلام کردند. یکی از این قوانین، قانون معافیت سه برادری بود. طبق این قانون یکی از فرزندان خانواده‌هایی که ۳ فرزند آنان خدمت دوره ضرورت را انجام داده‌اند، از انجام خدمت دوره ضرورت معاف است.

با اعلام این خبر موجی از شادی، جوانان مشمول این قانون را فرا گرفت. از اوایل خرداد ماه این قانون عملیاتی شد و هزاران جوان مشمول این قانون مدارک خود را جهت معافیت به دفاتر پلیس+۱۰ در سراسر کشور تحویل دادند.

چند ماه از اجرای این قانون گذشت ولی از کارت معافیت مشمولین این قانون که مدارک خود را تحویل داده بودند خبری نشد. در مهرماه، سردار زاده کمند، رئیس سازمان وظیفه عمومی اعلام کرد به دلیل زمانبر بودن صدور کارت‌ها به صورت دستی، صدور کارت هوشمند معافیت برای مشمولین این قانون از آذر ماه آغاز می‌شود و در صورت نیاز فوری، مشمولین این قانون می‌توانند از رده‌های وظیفه عمومی گواهی موقت دریافت کنند.

متأسفانه گواهی موقت وعده داده شده توسط مسئولین سازمان وظیفه عمومی برای بسیاری از سازمان‌ها، ادارات و شرکت‌ها قابل قبول نبود و مشمولین این قانون همچنان در انتظار دریافت کارت معافیت ماندند.

در تاریخ ۲۹ آبان ۱۳۸۸ سردار زاده کمند در مصاحبه‌ای با جام جم اعلام کرد: «بررسی پرونده این افراد که بالغ بر ۲۸۵ هزار نفر می‌باشند در مراحل نهایی است و از آنجایی که صدور کارت دستی برای این تعداد به بیش از ۷ ماه زمان نیاز دارد لذا پیش‌بینی گردیده‌است از آذرماه ۱۳۸۸ صدور کارت هوشمند را که حداکثر ظرف سه ماه به اتمام می‌رسد داشته باشیم.»

این در حالی بود که رئیس سازمان وظیفه عمومی در اواخر مهر ماه اعلام کرده بود: «از ابتدای سه‌ماهه چهارم امسال، کارت‌های هوشمند معافیت صادر خواهد شد. تاکنون ۲۶۰ هزار نفر واجد شرایط استفاده از معافیت سه برادری شده‌اند. امیدواریم در دوماهه آغاز صدور کارت‌های هوشمند برای تمامی این مشمولان کارت معافیت هوشمند صادر شود.»

آذر ماه فرا رسید و همچنان خبری از کارت‌های معافیت ۳ برادری نبود. در اواسط آذر ماه مسئولین سازمان وظیفه عمومی اعلام کردند پرونده‌های سربازان مشمول این قانون، بررسی شده و آماده صدور کارت می‌باشد و کارت همه مشمولین این قانون (اعم از سرباز و غیر سرباز) تا پایان سال صادر می‌شود. همچنین اعلام شد تمامی مشمولین این قانون، با فراخوان، بایستی به حوزه‌های وظیفه عمومی مراجعه کرده و یک فیش ۷۰۰۰ تومانی و فرم تعهد دیگری را تکمیل نمایند.

 «طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده در این سازمان، اقدام‌های لازم جهت صدور کارت معافیت مشمولانی که مدارک خود را برای معافیت پسر چهارم خانواده‌ای که ۳ برادر خدمت کرده دارند، آغاز شده و کارت معافیت این افراد تا پایان سال ۱۳۸۸ صادر خواهد شد.».

با نزدیک شدن به روزهای پایانی سال، روز به روز احتمال تحقق وعده‌های مسئولین سازمان وظیفه عمومی کمتر می‌شد. در تاریخ ۵ اسفند ماه سردار زاده کمند اعلام کرد از روز شنبه مورخ ۸ اسفند ۱۳۸۸، کارت هوشمند معافیت ۳ برادری در سراسر کشور صادر می‌شود.

 

 منبع:شرایط لغو معاف از رزم خدمت سربازی

 

 

 

 

کد سخا - استخدام وزارت دفاع -اعزام به خدمت -سهمیه ایثارگران در کنکور 98 -پیام آوران بهداشت -استخدامی نیروی انتظامی 98 -قیمت خرید خدمت سربازی-معافیت پزشکی چشم -استعلام آنلاین کارت پایان خدمت -حقوق سربازان در سال 98 -حقوق ایثارگران چقدر است -نتایج میانجیگری -ثبت نام سرباز معلم 98 -حقوق سربازان -مدت خدمت سربازی در سال 98 -سایت ثبت نام سرباز معلم -کد رهگیری کارت ایثار ارتش -مزایای کارت ایثارگری -بخشنامه سرباز معلم 98-زمان ثبت نام ازمون استخدامی اموزش و پرورش -کد سخا -استخدام آموزش و پرورش 98  -  امریه سربازی - خرید خدمت سربازی -  زمان برگزاری کنکور ارشد 98 -  دفترچه آزمون استخدامی آموزش و پرورش 98 -  استخدام نیروی انتظامی -  ثبت نام نیروی انتظامی 98  -  مدت زمان انتظار برای دریافت وام ازدواج - امریه وزارت نیرو - آزمون استخدامی آموزش و پرورش 98  - سرباز معلم استخدامی آموزش و پرورش -امریه - حقوق ایثارگران -زمان ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش 98 - 99 - پیگیری کارت پایاین خدمت -



:: برچسب‌ها: لغو معاف از رزم خدمت سربازی ,
:: بازدید از این مطلب : 97
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 25 خرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : nezamevazifee

شرایط لغو معاف از رزم خدمت سربازی

 

 

دوستان عزیز ما در این مقاله میخواهیم در خصوص معافیت ها از جمله معافیت از رزم و نحوه لغو ان برایتان مطالبی بنویسیم و امیدواریم مطالب امده در این سایت مورد توجه و رضایت همگی شما دوستان قرار گیرد عناوین ویژه در این سایت 

 

معاف از رزم چیست؟

شرایط معاف از رزم شدن

معایب معاف از رزم

مزایای معاف از رزم

 

که به طور مفصل توضیح داده ایم عزیزان توجه داشته باشید در صورت داشتن هرگونه سوال دیگر میتوانید با سامانه صدای مشاور تماس حاصل کرده و از راهنمایی مشاوران این مرکز بهره مند شوید.

 

 

 ,,,,,,,,,        

 "سامانه مشاوره تلفنی نظام وظیفه"

 مشاوره دهنده تخصصی خدمت سربازی

برای تماس با مشاورین ما کافیست  از تلفن ثابت و بدون گرفتن کد، با شماره 9099071611 

و از موبایل همراه اول با شماره 99225595 تماس حاصل فرمایید

تماس از صبح تا 12 شب

حتی ایام تعطیل 

,,,,,,,,

 

 

 

معاف از رزم چیست؟

معاف از رزم درواقع به حالتی می گویند که فرد دارای یک بیماری خاص است اما درجه ی آن بیماری در حدی نیست که او را به طور دائم معاف از خدمت کند. بنابراین در این حالت افراد بایستی به خدمت سربازی بروند اما از انجام برخی از وظایف معاف هستند.

 

 

 

شرایط معاف از رزم شدن

برای معاف از رزم شدن باید از یک سری شرایط برخوردار بود.این شرایط هستند که در کمیسیون پزشکی حکم به معاف از رزم بودن شما می دهند.
از جمله این شرایط می توان مشکلات جسمی مانند: ایراد در پاها یا دستان، چشم و گوش را نام برد، یا مشکلات روحی مانند عدم تعادل روانی، تشنج هنگام کار، سردردهای ناگهانی و وضعیت نابسامان زندگی به حکم دادگاه.

 

 

معایب معاف از رزم

از بزرگترین معایب معاف از رزم بودن آن است که شما همان خدمتی را کرده اید که دیگران کرده اند.ولی در کارت پایان خدمتتان معاف از رزم درج شده است.

ارگان های دولتی افرادی که معافیت از رزم دارند را استخدام نمی کنند مگر کاری کنید که استثنا برایتان قائل شوند!

از معایب معاف از رزم می توان به پذیرفته نشدن شما در سپاه، ارتش و نیروی انتظامی و ارگان های دیگر اشاره کرد.

بهانه ای برای رد شما در مصاحبه های استخدامی در آخرین لحظه خواهد شد.

اگر دلیل معافیت از رزم بودن شما با شغلی که خواهان آن هستید در ارتباط باشد شما رد خواهید شد.مثلا اگر چشمتان ضعیف است در خلبانی، رانندگی رد خواهید شد.

در پایان می توان گفت اگر ناتوانی هم دارید به صورت عادی پذیرش شوید.مسئولان کادری شما معمولا این درک را خواهند داشت که اگر کاری را نمی توانید انجام دهید به شما فشار نیاورند.اگر هم خلاف این اتفاق افتاد بدانید هر چه است دو سال است و تمام می شود.برای وظیفه هایی که تحصیلات بالای دیپلم دارند و لباس کادر می پوشند معاف از رزم بودنشان یا نبودنشان تفاوت ندارد.غیر از اینکه هفته ای یک بار در صبحگاه رژه بروند آن هم با مسئول یگان اگر صحبت کنند ۹۹ درصد اجازه می دهد که رژه نروند.و در وقت صبحگاه فعالیت دیگری را انجام دهند.

با رشد تحصیلات مسئولان و جوان تر شدن قشر نظامی که جنگ ندیده اند رفتارهای خوب و دوستانه ای با سربازان می شود.اگر وظیفه شناس باشید و معدود کارهایی را که از شما می خواهند را انجام دهید، مشکلی نخواهید داشت.ناگفته نماند مسئولتان اگر آدم سختگیر و غیر منعطفی باشد زیاد به حالتان فرق نمی کند که معاف از رزم باشید یا نباشید.حتی در بسیاری از مواقع باید مخفی کنید که معاف از رزم هستید.تا در این صورت به پاشنه آشیلتان تبدیل نشود و این ها بخشی از معایب معاف از رزم بودن است.

 

 

مزایای معاف از رزم


از جمله مزایای معاف از رزم بودن می توان موارد زیر را نام برد:

عدم انجام فعالیت های شدید بدنی در دوره ی آموزشی و نیز دوره ی سربازی
عدم اعزام به اردو ها
عدم انجام رژه
عدم اعزام به میدان تیر
عدم حمل اسلحه
اینکه در خدمت تفنگ دست نگیرید شما را از برخی مسئولیت ها مانند دریافت و تحویل تفنگ و تیر رها می سازد.

 

 

 

بیماری های معافیت پزشکی 

بیماری های عمومی
بیماری های غدد مترشحه داخلی
بیماری های پوست و بافت های زیر پوست
بیماری هایی داخلی مغز و اعصاب (نورولوژی)
بیماری های اعصاب و روان
بیماری های جراحی مغز واعصاب
بیماری های ریه و قفسه صدری
بیماری های استخوان (اسکلت)
بیماری های دستگاه گوارش و جراحی عمومی
بیماری های خون و انکولوژی (بدخیمی ها)
بیماری های دستگاه ادراری تناسلی
بیماری های فک و دهان و دندان
بیماری های چشم و عوارض بینایی
بیماری های گوش ، حلق و بینی
بیماری های قلب و عروق
بیماری های روماتولوژی و بافت همبند
بیماری های عفونی

 

چه بیماری هایی شامل معافیت از رزم و خدمات رزم می شوند؟

اکنون بهتر است با نوع بیماری هایی که معافیت از رزم به آن ها تعلق می گیرد بیشتر آشنا شوید.

برخی عارضه ها و بیماری ها در حد جدی نیستند که فرد از انجام امور زندگی خود باز بماند. در این بیماری ها صرفا نیاز است احتیاط بیشتری در زندگی نماید و از فعالیت های سنگین خودداری کند. در این صورت بنا بر قوانین معافیت پزشکی سازمان نظام وظیفه این افراد از شرکت در دوره آموزشی منع می شوند و دوره آموزشی نظام وظیفه را طی نمی کنند.

 

 

چطور معافی بگیرم؟


به سایت نیروی انتظامی مراجعه کنید. در قسمت مربوط به نظام وظیفه اهم آیین نامه معافیت را خواهید دید. خیلی ریز و با جزئیات شرح داده شده و از بس ریز و با جزئیات است از آن سر در نخواهید آورد. پس یک جست و جویی در اینترنت بکنید. شما تنها مشمول وظیفه ایران نیستید. به همین دلیل فضای وب پر است از فوروم هایی برای بحث درباره معافیت. این فوروم ها مثل دوران حبس می ماند. آدم با انواع خلافکاری ها و کلک ها و چشم بندی های عجیب (و گاه خطرناک) آشنا می شود. خوب آنجا را بجویید. با خودتان صادق باشید: آیا می توانید بروید خدمت؟ چهار ستون بدنتان سالم است (انشاءالله)؟ پس خوب گوش کنید: یکی از دوستان من ۹ ماه است از طریق یکی از همین راه های عملی / تخیلی دنبال معافی رفته و هنوز کارش درست نشده. ۹ ماه. و خواهید فهمید که مثل او بسیارند. اگر مثل بچه آدم می افتاد در دل ماجرا کمتر از یک سال دیگر ترخیص می شد. شیک و تمیز. بنابراین اوضاعتان حاد نیست. بزنید به دل حادثه.

 

 

تا کی وقت دارم؟

یکی از مراحل فارغ التحصیلی شامل ارائه نامه ای است محرمانه از آموزش دانشکده تان به حوزه نظام وظیفه.

در آن نامه تاریخی ذکر شده. آن تاریخ می تواند تاریخ گرفتن آخرین امضای تسویه حساب شما باشد یا (در کمال نامردی) تاریخ ابلاغ نمره آخرین واحد درس تان. شما دقیقاً تا پایان وقت اداری شش ماه پس از آن تاریخ مهلت دارید که مدارکتان را برای حوزه نظام وظیفه پست کنید. هر چه از این زمان بگذرد رسماً اضافه خدمت شامل حالتان می شود.

 

 

از کجا باید شروع کنم؟

بروید به پست. هر دفتر پستی که نزدیکتان هست. یک دفترچه ۵۰۰ تومانی آماده به خدمت بگیرید. فرم ها را پر کنید. جاهایی را که باید امضا کنید امضا کنید. عکس ها را بچسانید. از زبان زرگری دفترچه کذایی دلخور نشوید و به درک خودتان شک نکنید. بعداً توضیح می دهم که این ابهام و پیچیدگی (ظاهری) قسمتی از مراسم اهلیت است. وقتی همه چیز کامل شد، لزومی ندارد تمام ۶ ماه را صبر کنید. باید یک سری محاسبات ریاضی انجام بدهید. شما تقریباً می توانید درباره تاریخ اعزامتان تصمیم بگیرید. مسئله ای که بعدها خواهید فهمید خیلی خیلی مهم است.

 


معافیت کفالت

معافیت کفالت به معافیتی گفته می‌شود که به دلیل سرپرستی از افراد خانواده به شخص مشمول داده می‌شود. معافیت کفالت در شرایط زیر داده می‌شود:

پدر ۷۰ سال تمام و بالاتر
پدر کمتر از ۷۰ سال که به تشخیص شورای پزشکی وظیفه عمومی نیازمند مراقبت باشد.
مادر فاقد همسر (همسر مادر فوت شده یا از یکدیگر طلاق گرفته باشند) یا شوهر مادر (ناپدری مشمول) که بیش از ۷۰ سال سن داشته باشد یا به تشخیص شورای پزشکی وظیفه عمومی بیمار و نیازمند به مراقبت باشد.
پدربزرگ (پدری یا مادری) فاقد فرزند پسر که بیش از ۷۰ سال سن داشته یا نیازمند مراقب به تشخیص شورای پزشکی وظیفه عمومی باشد.
مادربزرگ (پدری یا مادری) فاقد همسر و فرزند پسراست.
برادر بیش از ۱۸ سال فاقد همسر، فاقد فرزند سالم بالای ۱۸ سال و فاقد پدر، که به تشخیص شورای پزشکی نیازمند مراقبت باشد.
خواهر بیمار بیش از ۱۸ سال فاقد پدر، همسر و فرزند که نیازمند مراقبت به تشخیص شورای پزشکی وظیفه عمومی است.
خواهر مجرد ازدواج نکرده، فاقد پدر دارای سن ۱۸ تا ۲۴ سال تمام باشد.
خواهر و برادر صغیر که فاقد پدر باشند.
برای احراز شرایط معافیت کفالت علاوه بر موارد فوق، داشتن سه شرط ذیل برای کلیه متقاضیان معافیت کفالت الزامی است:

فرد به سن مشمولیت رسیده باشد.
مشمول فاقد غیبت باشد.
مشمول یگانه مراقب و نگهدارنده از شخص مکفول (پدر، مادر، خواهر، برادر، پدربزرگ، مادربزرگ) باشد و در صورتی‌که مشمول دارای برادر بالای ۱۸ سال دیگری نیز باشد، در صورتی واجد شرایط معافیت کفالت است که بنا به تشخیص شورای پزشکی وظیفه عمومی آن برادر قادر به سرپرستی و مراقبت از شخص مکفول نباشد.
در معافیت کفالت جد و جده، پدربزرگ و مادربزرگ باید فاقد نوه ذکور بالای ۱۸ سال سالم دیگری باشند و در معافیتهایی که نداشتن پدر شرط است مانند کفالت خواهر و برادر صغیر و امثالهم چنانچه پدر با رای مراجع قضایی زندانی بوده و حداقل یکسال از حبس قطعی وی باقی‌مانده باشد نیز مشمولان می‌توانند در صورت دارا بودن شرایط تقاضای کفالت کند.

 

 

معافیت تحصیلی

معافیت تحصیلی جزو معافیت‌های موقت است، به این معنی که دانش‌آموزان و دانشجویان تا زمانی که تحصیل می‌کنند از خدمت معاف هستند.

 

 

معافیت سه‌برادری

در اردیبهشت ماه سال ۱۳۸۸، مسئولین سازمان وظیفه عمومی جمهوری اسلامی ایران به دلیل تراکم بیش از حد مشمولین خدمت سربازی، قوانین جدید معافیت را اعلام کردند. یکی از این قوانین، قانون معافیت سه برادری بود. طبق این قانون یکی از فرزندان خانواده‌هایی که ۳ فرزند آنان خدمت دوره ضرورت را انجام داده‌اند، از انجام خدمت دوره ضرورت معاف است.

با اعلام این خبر موجی از شادی، جوانان مشمول این قانون را فرا گرفت. از اوایل خرداد ماه این قانون عملیاتی شد و هزاران جوان مشمول این قانون مدارک خود را جهت معافیت به دفاتر پلیس+۱۰ در سراسر کشور تحویل دادند.

چند ماه از اجرای این قانون گذشت ولی از کارت معافیت مشمولین این قانون که مدارک خود را تحویل داده بودند خبری نشد. در مهرماه، سردار زاده کمند، رئیس سازمان وظیفه عمومی اعلام کرد به دلیل زمانبر بودن صدور کارت‌ها به صورت دستی، صدور کارت هوشمند معافیت برای مشمولین این قانون از آذر ماه آغاز می‌شود و در صورت نیاز فوری، مشمولین این قانون می‌توانند از رده‌های وظیفه عمومی گواهی موقت دریافت کنند.

متأسفانه گواهی موقت وعده داده شده توسط مسئولین سازمان وظیفه عمومی برای بسیاری از سازمان‌ها، ادارات و شرکت‌ها قابل قبول نبود و مشمولین این قانون همچنان در انتظار دریافت کارت معافیت ماندند.

در تاریخ ۲۹ آبان ۱۳۸۸ سردار زاده کمند در مصاحبه‌ای با جام جم اعلام کرد: «بررسی پرونده این افراد که بالغ بر ۲۸۵ هزار نفر می‌باشند در مراحل نهایی است و از آنجایی که صدور کارت دستی برای این تعداد به بیش از ۷ ماه زمان نیاز دارد لذا پیش‌بینی گردیده‌است از آذرماه ۱۳۸۸ صدور کارت هوشمند را که حداکثر ظرف سه ماه به اتمام می‌رسد داشته باشیم.»

این در حالی بود که رئیس سازمان وظیفه عمومی در اواخر مهر ماه اعلام کرده بود: «از ابتدای سه‌ماهه چهارم امسال، کارت‌های هوشمند معافیت صادر خواهد شد. تاکنون ۲۶۰ هزار نفر واجد شرایط استفاده از معافیت سه برادری شده‌اند. امیدواریم در دوماهه آغاز صدور کارت‌های هوشمند برای تمامی این مشمولان کارت معافیت هوشمند صادر شود.»

آذر ماه فرا رسید و همچنان خبری از کارت‌های معافیت ۳ برادری نبود. در اواسط آذر ماه مسئولین سازمان وظیفه عمومی اعلام کردند پرونده‌های سربازان مشمول این قانون، بررسی شده و آماده صدور کارت می‌باشد و کارت همه مشمولین این قانون (اعم از سرباز و غیر سرباز) تا پایان سال صادر می‌شود. همچنین اعلام شد تمامی مشمولین این قانون، با فراخوان، بایستی به حوزه‌های وظیفه عمومی مراجعه کرده و یک فیش ۷۰۰۰ تومانی و فرم تعهد دیگری را تکمیل نمایند.

 «طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده در این سازمان، اقدام‌های لازم جهت صدور کارت معافیت مشمولانی که مدارک خود را برای معافیت پسر چهارم خانواده‌ای که ۳ برادر خدمت کرده دارند، آغاز شده و کارت معافیت این افراد تا پایان سال ۱۳۸۸ صادر خواهد شد.».

با نزدیک شدن به روزهای پایانی سال، روز به روز احتمال تحقق وعده‌های مسئولین سازمان وظیفه عمومی کمتر می‌شد. در تاریخ ۵ اسفند ماه سردار زاده کمند اعلام کرد از روز شنبه مورخ ۸ اسفند ۱۳۸۸، کارت هوشمند معافیت ۳ برادری در سراسر کشور صادر می‌شود.

 

 منبع:شرایط لغو معاف از رزم خدمت سربازی

 

 

 

 

کد سخا - استخدام وزارت دفاع -اعزام به خدمت -سهمیه ایثارگران در کنکور 98 -پیام آوران بهداشت -استخدامی نیروی انتظامی 98 -قیمت خرید خدمت سربازی-معافیت پزشکی چشم -استعلام آنلاین کارت پایان خدمت -حقوق سربازان در سال 98 -حقوق ایثارگران چقدر است -نتایج میانجیگری -ثبت نام سرباز معلم 98 -حقوق سربازان -مدت خدمت سربازی در سال 98 -سایت ثبت نام سرباز معلم -کد رهگیری کارت ایثار ارتش -مزایای کارت ایثارگری -بخشنامه سرباز معلم 98-زمان ثبت نام ازمون استخدامی اموزش و پرورش -کد سخا -استخدام آموزش و پرورش 98  -  امریه سربازی - خرید خدمت سربازی -  زمان برگزاری کنکور ارشد 98 -  دفترچه آزمون استخدامی آموزش و پرورش 98 -  استخدام نیروی انتظامی -  ثبت نام نیروی انتظامی 98  -  مدت زمان انتظار برای دریافت وام ازدواج - امریه وزارت نیرو - آزمون استخدامی آموزش و پرورش 98  - سرباز معلم استخدامی آموزش و پرورش -امریه - حقوق ایثارگران -زمان ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش 98 - 99 - پیگیری کارت پایاین خدمت -



:: برچسب‌ها: شرایط لغو معاف از رزم خدمت سربازی ,
:: بازدید از این مطلب : 87
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 25 خرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : nezamevazifee

«حقوق ماهانه کارکنان وظیفه بر اساس عوامل درجه و تحصیلات و مدارک اکتسابی برابر ابلاغ ستادکل بر مبنای حداقل حقوق کارکنان پایور نیروهای مسلح موضوع لایحه قانونی مربوط به حداکثر، حداقل حقوق ،‌مستخدمین شاغل و بازنشسته و آماده خدمت مصوب 3 خرداد 58 شورای انقلاب تعیین می شود.» حال اینکه بر اساس ماده 50 قانون خدمت وظیفه عمومی «افسران و درجه داران وظیفه در صورت اعزام به ماموریت یا انتقال یا خدمت در مناطق محروم و بد آب و هوا مشمول مقررات فوق العاده و مزایای مربوط به افسران و درجه داران کادر ثابت نسبت به حقوق آنان خواهند بود. سایر کارکنان وظیفه در موارد مذکور از دو سوم فوق‌العاده‌ها و مزایای درجه گروهبان دومی کادر ثابت نسبت به حقوق آنان خواهند بود. سایر کارکنان وظیفه در موارد مذکور از دو سوم فوق‌العاده‌ها و مزایای درجه گروهبان دومی کادر ثابت برخوردار خواهند شد.مشمولین عزیز در این مقاله در خصوص حقوق سرباز صفر نوشته ایم امیدواریم  مظالب امده مورد رضایت و توجه شما عزیزان باشد در صورت دریافت اطلاعات بیشتر می توانید با سامانه صدای مشاور تماس حاصل نمایید.

 

     ,,,,,,,,,        

 "سامانه مشاوره تلفنی نظام وظیفه"

 مشاوره دهنده تخصصی خدمت سربازی

برای تماس با مشاورین ما کافیست از تلفن ثابت و بدون گرفتن کد، با شماره 9099071611 

و از موبایل همراه اول با شماره 99225595 تماس حاصل فرمایید

تماس از 8 صبح تا 12 شب

حتی ایام تعطیل 

,,,,,,,,

 
 
به زبان ساده تر با توجه به ماده 49 و 50، حقوق دریافتی یک سرباز باید بین 60 تا 90 درصد حقوق هم کادر خود باشد. حقوق یک سرباز در حال حاضر بر اساس مدرک تحصیلی که دارد، بین 70 تا 120 هزار تومان تغییر می‌کند. حال اینکه بر اساس اطلاعات به دست آمده حقوق دریافتی یک ستوان دو حدود یک میلیون و 500 هزار تومان است و این در مقایسه با یک سرباز که مدرک کارشناسی ارشد دارد و دارای درجه ستوان دو بوده، به خوبی نقض یک قانون را نشان می دهد.



تخفیف صفر درصد حمل و نقل برای سربازان

در کنار هزینه های فردی که یک سرباز  دارد، حمل و نقل یکی از بزگترین دغدغه های او است. بسیاری از سربازان دیپلم که به آن ها سرباز صفر نیز گفته می شود فقط ماهانه بین 45 تا 50 هزار تومان از نظام وظیفه دریافت می کنند.
 
شهرداری برای دانشجویان، دانش آموزان، افراد سالمند، خانواده های شهدا، کمیته امداد و بسیاری دیگر تسهیلاتی را فراهم می کند که بتوانند به راحتی از حمل و نقل عمومی استفاده کنند. برای سالمندان کارت منزلت با تخفیف 90 درصد صادر می کند. افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی و سازمان بهزیستی نیز از این خدمات برخوردارند. گفتنی است برای جانبازان 25درصد به بالا، معلولان و والدین و همسران شهدا کارت ویژه ای با تخفیف 100 درصد صادر می شود اما سربازان که با توجه به میزان حقوق دریافتی و زندگی در شهر دیگر نیاز مبرم به تسهیلات حمل و نقل دارند از هیچ گونه کارت تخفیفی برخوردار نیستند. این بدان معنی است که شهرداری با آموزش و پرورش، وزارت علوم، بنیاد شهید و کمیته امداد رایزنی هایی را انجام داده اما با سازمان نظام وظیفه نتوانسته هیچ همکاری در این زمینه داشته باشد.


عضو کمیسیون تلفیق بودجه 98 مجلس با یادآوری اینکه روا نیست سربازی که شبانه روزی در اختیار یکان و قسمت خود است چنین حقوقی دریافت کند، افزود: این دید باید نسبت به سرباز که دوره‌ای اجباری را بگذارند، تغییر کند تا حداقل‌ها برای یک سرباز تأمین شود تا این او از آسیب‌های احتمالی به دور باشد.دوستان عزیز برای اطلاعات جدید و دقیق تر در خصوص حقوق سرباز صفر با شماره 9099071611 تماس حاصل نمایید.


سربازان تحت پوشش کمیته امداد

به زودی این افزایش حقوق اجرایی خواهد شد، درباره تأمین اعتبارات لازم در این خصوص نیز گفت: اعتبارات آن از سوی ستاد کل نیروهای مسلح پیش‌بینی شده است.کمالی درباره اینکه معیار تشخیص تحت پوشش بودن سربازان متأهل، پوشش خودشان است یا والدین؟ اظهار کرد: سربازان متاهلی که خودشان و والدین‌شان تحت پوشش کمیته امداد باشند از این افزایش حقوق استفاده خواهند کرد.

 منبع:حقوق سرباز صفر چقدر است ؟

 
 
 

 استعلام وضعیت نظام وظیفه-کد سخا نظام وظیفه-نحوه استعلام وضعیت نظام وظیفه با کد ملی 97 -وضعیت نظام وظیفه|سامانه سخا نظام وظیفه-سامانه خدمات الکترونیکی نظام وظیفه تهران -درگاه نظام وظیفه نظام وظیفه و سربازی -کد سخا نظام وظیفه چند رقم است؟-نحوه استعلام وضعیت نظام وظیفه با کد ملی -نحوه دریافت کد سخا به صورت اینترنتی  -مراحل خروج از کشور دانشجویان -ثبت نام آزمون نظام مهندسی 97 - زمان آزمون نظام مهندسی 97 نوبت دوم -مشاهده سوابق بیمه خدمت سربازی -سهمیه ایثارگران در کنکور 98 -شرایط خرید سربازی  -مشاوره انلاین نظام وظیفه -سامانه سخا نیروی انتظامی - شرایط خرید خدمت سربازی -امریه-مهلت ثبت نام لاتاری 2020 -امریه شرکت نفت -امریه وزارت علوم -خرید سربازی در سال 98دانشگاه اطلاعات و امنیت ملی - ایثارگران ارتش - تکمیل ظرفیت 97 -لیست پادگان های نیروی زمینی ارتش -پیگیری محل اعزام به خدمتتخمین رتبه بر اساس رشته و دانشگاه- کارت ایثارگری به چه کسانی تعلق میگیرد- معافیت تحصیلی -مدارک لازم برای ویزا کربلا کارت ایثارگری -زمان آزمون نظام مهندسی 97 -خرید خدمت -تلفن پاسخگویی سازمان نظام وظیفهنظام وظیفه-درگاه خدمات الکترونیک نظام وظیفه و سربازی-مشاوره نظام وظیفه-خروج از کشور مشمولین-اعزام به خدمتوضعیت نظام وظیفه-معافیت پزشکی چشم-شهریه پرستاری دانشگاه آزاد -پادگان لویزان-دفترچه تکمیل ظرفیت سراسری 97-دریافت کد 12 رقمی ایثارگری ارتش 97-کد سوابق تحصیلی-خرید خدمت سربازی -کد سخا-امریه سربازی-مدت خدمت سربازی -کارت پایان خدمت-پیگری کارت ایثارگری-شرایط خرید سربازی -امریه-انواع معافیت سربازی- معافیت تحصیلی-حقوق سربازی -دانشگاه افسری بانوان-مهلت خرید خدمت سربازی -خرید بیمه سربازی -استعلام غیبت سربازی-کنکور 99 نظام قدیم _تاریخ اعزام به خدمت لیسانس ها_معاف از رزم گروه ب-خرید خدمت سربازی



:: برچسب‌ها: حقوق ماهانه کارکنان وظیفه ,
:: بازدید از این مطلب : 78
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 23 خرداد 1398 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 347 صفحه بعد